#91 Tanguy Ndombélé

Muhtemelen Angelino ile birlikte devre arasında ayrılma ihtimalimizin en yüksek olduğu ikinci isim.

sahada yanlıslıkla bi oyuncunun üstüne düsse oyuncuyu felc bırakır diye yorum atmıslar

ben atmadım @Alper Altun

Forvet arkası denenmesi gereken oyuncu aslında bu da işte gelde anlat. Biraz 8.5 numaraya çekersin 3lü forvet nefis bu pas atar diğerleri de süpürür. Ama mal gibi koşup basmak varken ne gerek var.

3lude Kaan ve torreira önünde oynaması fikrindeyim Kadıköy'de.Mertens gibi - etki etmez en azından.Belki bir seri-Kadıköy performansı daha izleyebiliriz.Lyon günlerine bile gerek yok geçen sene Napolide oynadığı 1-2 güzel maç gibi oynasa bile yeter

Forvet arkası denenmesi gereken oyuncu aslında bu da işte gelde anlat. Biraz 8.5 numaraya çekersin 3lü forvet nefis bu pas atar diğerleri de süpürür. Ama mal gibi koşup basmak varken ne gerek var.
4-3-3 oynasak ve üçlünün 8,5 gibi hafif önde oynayanı olsa muhtemelen düzenli 11 olabilirdi, ama Okan hocanın istediği 4-2-3-1 için belki Dries yerine düşünülür ise düşünülür idi ama orada da alternatif çok; lakin orta ikiliden birisini kaldıramaz, bu yüzden de muhtemelen vedalaşacağız kendisiyle.

4-3-3 oynasak ve üçlünün 8,5 gibi hafif önde oynayanı olsa muhtemelen düzenli 11 olabilirdi, ama Okan hocanın istediği 4-2-3-1 için belki Dries yerine düşünülür ise düşünülür idi ama orada da alternatif çok; lakin orta ikiliden birisini kaldıramaz, bu yüzden de muhtemelen vedalaşacağız kendisiyle.
Oynadığımız bu taktikle bitiremediğimiz her atakta 6 oyuncu + torreira oyundan düşüyor. Copenag maçından ders aldık derse bir adam ortayı üçleyip oynar. Orta sahadan verilecek pasla bekleri ceza sahası içine sokabiliyorsun. Ayağı fena olmayan birisi koşu yapabilen ouncunun hareket yönüne iyi pas atabilir ara boşlukları görür.
Oliviera da bu da o pozisyonda kerem ve mertensten daha çok katkı verirdi, ofansif anlamda daha dolu atak yapardık.
Hocanın istediği oyun kerem ve 37 yaşındaki mertens hem koşsun hem bunu yapsın. Yav bunu yapan adamlar dünyada 3-4 tane zaten.
Kdb, valverde, ve keremden de kvaratskhelia çıakrmaya çalışmak akıl tutulması.

formda olsa ligimn içinden geçer tam aradığımız orta saha ama adam kafasında futbolu bitirmiş 26 yaşında

Takım ziyech zaha kanatlarıyla en iyi dizilis 4-3-3 iken hocanin 4-2-3-1 de inat etmesi can sıkıcı

Bu adamın maliyetini yönetim cebinden karşılamalıdır, göz göre göre alındı, 2 maçını izleyen alınmasın dedi burada sene başında, orta ikilide oynayamayacağı da barizdi. Taraftarın gazı gitsin diye 3 milyon euro kazık sokmaya kimsenin hakkı olduğunu düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt