- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
1 tane iyi pas attıktan sonra ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 tane iyi pas attıktan sonra ben
Hızdan ziyade anatomik bir problem var bu herif sağ ayağını yan basıyor yav. O şekilde yürüyen bir herifin tempo yapabilmesi mümkün değilTop sürecek gücü ve hizi yok. Inanilir gibi degil. Bu adamin devre arasi gönderilecegini düsünüyorum.
Okan buruga yazıyor bunlar işte hepadam akıllı fikir de edinemiyoruz ki peş peşe 3-4 maç oynamış olsaydı 11de
Zayiflamis biraz.sahada yanlıslıkla bi oyuncunun üstüne düsse oyuncuyu felc bırakır diye yorum atmıslar
ben atmadım @Alper Altun
sergi daha kredisi var hocanın tamam eleştiriyoruz daOkan buruga yazıyor bunlar işte hep
Şu an yoksergi daha kredisi var hocanın tamam eleştiriyoruz da![]()
Kızı da varmış bunun galiba foto attilarZayiflamis biraz.
bizim tesıslere gıderken sag tarafta burger kıng vardı tadilata girmıs gecen gün gördümZayiflamis biraz.
Maç öncesi vurur artık 2 whooper +1 tane Big King largebizim tesıslere gıderken sag tarafta burger kıng vardı tadilata girmıs gecen gün gördüm
4-3-3 oynasak ve üçlünün 8,5 gibi hafif önde oynayanı olsa muhtemelen düzenli 11 olabilirdi, ama Okan hocanın istediği 4-2-3-1 için belki Dries yerine düşünülür ise düşünülür idi ama orada da alternatif çok; lakin orta ikiliden birisini kaldıramaz, bu yüzden de muhtemelen vedalaşacağız kendisiyle.Forvet arkası denenmesi gereken oyuncu aslında bu da işte gelde anlat. Biraz 8.5 numaraya çekersin 3lü forvet nefis bu pas atar diğerleri de süpürür. Ama mal gibi koşup basmak varken ne gerek var.
Oynadığımız bu taktikle bitiremediğimiz her atakta 6 oyuncu + torreira oyundan düşüyor. Copenag maçından ders aldık derse bir adam ortayı üçleyip oynar. Orta sahadan verilecek pasla bekleri ceza sahası içine sokabiliyorsun. Ayağı fena olmayan birisi koşu yapabilen ouncunun hareket yönüne iyi pas atabilir ara boşlukları görür.4-3-3 oynasak ve üçlünün 8,5 gibi hafif önde oynayanı olsa muhtemelen düzenli 11 olabilirdi, ama Okan hocanın istediği 4-2-3-1 için belki Dries yerine düşünülür ise düşünülür idi ama orada da alternatif çok; lakin orta ikiliden birisini kaldıramaz, bu yüzden de muhtemelen vedalaşacağız kendisiyle.
Takım ziyech zaha kanatlarıyla en iyi dizilis 4-3-3 iken hocanin 4-2-3-1 de inat etmesi can sıkıcı4-3-3 oynasak ve üçlünün 8,5 gibi hafif önde oynayanı olsa muhtemelen düzenli 11 olabilirdi, ama Okan hocanın istediği 4-2-3-1 için belki Dries yerine düşünülür ise düşünülür idi ama orada da alternatif çok; lakin orta ikiliden birisini kaldıramaz, bu yüzden de muhtemelen vedalaşacağız kendisiyle.