#91 Tanguy Ndombélé

Davinson dışında hiçbir transferin hayrını göremedik bu sene.

Okan Buruk, ‘Ndombele’de biraz daha zamana ihtiyacım var, birkaç maçta daha görmek istiyorum’ demiş. [Serhan Türk]

Bizim adimiza son yillarin en buyuk transfer fiyaskosu olabilir. Kotu oynasa boyle demezdim adam futbolu birakmis kafasinda. İstersen 2 sene bekle farketmez bi an once maasindan kurtulmak lazim.

Ciddi anlamda son şansı. Bu sene kimi Avatar yapsam akşamına veya ertesi gününe rakiplere sapladı kendiside iyi oynayacaktır.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heralde devre arasi icin uygun bir cikis yolu bulamadik kendisinden yoksa simdiye takimdan ayrilirdi

Konya-Sivas-Kayseri-Ümraniye gibi potansiyel forma şansı bulacağı maçlar var. 4 maçta toparlanmamak için hiç bi neden yok
Bence bu saate kadar hala hazir duruma gelemediyse bundan sonra da gelemez, tamam cok az süre aldi simdiye kadar ama o girdigi maclar da öyle adamda bu nasil futbolcuymus böyle dedirtecek hic birsey yapmadi.

Bence bu saate kadar hala hazir duruma gelemediyse bundan sonra da gelemez, tamam cok az süre aldi simdiye kadar ama o girdigi maclar da öyle adamda bu nasil futbolcuymus böyle dedirtecek hic birsey yapmadi.
İşte bi kaç maç fena değildi. Antalya deplasmanı,Alanya maçı,Manu maçında girdikten sonra bide ADS maçında girdikten sonra faydalıydı

Yürürken bile adamın hantallığı belli oluyo bu saatten sonra katkı alabilirsek baya süpriz olur benim için

Zamanında kendisi için 60 milyon euro bonservis ödetmiş, yetenekli ve henüz 27 yaşında olan bir futbolcunun bu hale gelmesi gerçekten korkunç.

Napoli'de oynadığı oyunu oynasa yeter diyordum, adam Napoli'deki günlerinden bile geriye gitti. Bu gidişle 2 sene sonra alt liglerde takılır.

Yeteneğine ihanet eden adamların başında geliyor. İlk geldiğinde Aralık ayında toparlar falan diye düşünmüştüm ama hiç ışık vermedi. Zaten tutma ihtimali %10 falandı bile bile aldılar bu riski.

"Florya water" taşınacağız diye sanırım bu yıl sihrini kaybetti. Artık Kemerburgaz water'dan devam ederiz...

Oynamaması, katkı vermemesini bir tarafa. Bu tip oyuncuların en büyük sıkıntısı takımın düzenini kaçırıyorlar. Oynayıp düşük maaş alan oyuncular rahatsız olup daha yüksek maaş istiyorlar. Takım kimyası etkileniyor. 19 maç oynayıp iyi kötü katkı veren Angelino’nun yarısı kadar tepki görmedi. Bu sezonun en saçma transfer hamlesiydi.

Geri
Üst Alt