#91 Tanguy Ndombélé

Oynamaması, katkı vermemesini bir tarafa. Bu tip oyuncuların en büyük sıkıntısı takımın düzenini kaçırıyorlar. Oynayıp düşük maaş alan oyuncular rahatsız olup daha yüksek maaş istiyorlar. Takım kimyası etkileniyor. 19 maç oynayıp iyi kötü katkı veren Angelino’nun yarısı kadar tepki görmedi. Bu sezonun en saçma transfer hamlesiydi.
Denenebilir bir hamleydi son güne kaldığımız için
ancak herif tam anlamıyla yatış aracı olarak görüyor İstanbulu
Böyle yatmaya gelip yeteneğine ihanet edenlere yapacak bir şey yok
İlk fırsatta postalamalı zaten

Alabildiği sürelerde birkaç kez hızı iyi ayarlanmış pas atabildi diye hala ümit beslemeye gerek yok; onu 120 kilo olsa da yapabilecek yeteneğe sahip olduğuna zaten şüphe yok. Transfer yapma niyet, gayret ve imkanı varsa bir şekilde gönderilir. Yoksa da 'aman antrenmanlarda şöyle uçuyor böyle kaçıyor' haberleri eşliğinde sene sonuna kadar aynı şekilde takılır...

Hala bir umudum var tabii ama gitmesi lazım.Bu da 2.750 filan alıyor bir halt yaptığı yok.Mantikli olan gitmesi ben olsam yönetimde yarın sepetlerim fakat dediğim gibi bir umudum var bir kez daha 11 oynasın derim yani.Konya maçında oynar umarım.

adamın attığı pas yetişmiyor, zaten hali yok yürüyemiyor sürekli oyuncuların arkasından koşarken düşüyor. bu adamın futbol ile alakası yok. futbolcu olmayı geçtim. topla yeni tanışıyor gibi.

ayagı iyide gotu donduremiyor

Ayağı iyi falan değil zidane i getir daha iyi oynar bu yaşta. Bu herif bitik kabul etmek istemiyoruz. Bakın bjk ye gelen delle ali bile daha iyiydi ciddiyim bu konuda.

Daha transfer döneminden beri muhalif olduğum ve çok eleştirdiği futbolcumuz bugün biraz kıpırdadı aslında. Ancak bu sezon hep dediğim noktadayız; öndeki dörtlü bu denli yetersiz olunca diğerlerini bir noktaya kadar eleştirebilirim....

Bugün iyiydi

Helal olsun

Halen fizik durumu sıkıntılı tam 90 dakikayı çıkaramıyor

ama bugün iyiydi reis

Etkiliydi ama savunmada hala isteksiz, güvenilip sezona başlanacak bir oyuncu değil

İyiydi, şaşırttı beni.

iyiydi bugün.Bu arada yani takımda Mertens varsa bu adam düşük tempoda olsa oynamalı Mertens yerine.

Geri
Üst Alt