#91 Tanguy Ndombélé

Tanguy Ndombele işte bu adam böylesine büyük bir oyuncu. 30 sene sonra Şampiyon olan Napolinin, Tottenham gibi bir EPL devinin ve Lyon gibi Ligue 1 tarihinin en büyük takımının orta sahasıydı bu adam. Üstelik daha 27 yaşında. Pas olarak üst düzey, ön alan presinde var. Fransa Milli Takımına geri dönüş hikayesi bile yazabilir artık istikrarlı şekilde kesmeden oynatalım utandırmayacak çünkü bizi Ekli dosyayı görüntüle 230089

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam biz başka bir Napoli mi seyrettik acaba ben şampiyon olan Napoli'nin omurgasında bu arkadaşı hatırlamıyorum. Yedeğin tekiydi.

Dün ilk yarı bende beğendim ama Konyaspor'un orta saha sertliğiyle diğer takımların orta sahası arasında ciddi fark var hatırlamakta fayda var sonraki maçlarda da görmek lazım.

Umarım bu maç biraz olsun moral olmuştur.

ama Konyaspor'un orta saha sertliğiyle diğer takımların orta sahası arasında ciddi fark var hatırlamakta fayda var sonraki maçlarda da görmek lazım.
Ligde pek öyle cengaver orta saha yok

-Batista Mendy
-Hadziahmetovic (iyi kosuyor en azindan)
-Stambouli (tecrübesiyle götürüyor)
-Charisis
-Yunus Emre Konak (gitti)
-Isot

Cogu takimda ön libero yok, iki 8 numarayla oynuyorlar zaten. En fazla bu kadar geldi aklima

Topa hakimiyeti ve top ayağındayken verdiği güven, top kaybetmemesi çok iyi. Daha fitleşmesi lazım, 3 lü ortasahada 8.5 numara gibi kullanılması gereken bir adam çünkü defansif yönü yok fazla

SmartSelect_20240108_205542_Chrome.webp

Kaleye yakin oynarsa birseyler katar oyuna ama bir 8 veya 6 olarak kullanirsan, topu iyi tasir ama defansa yardimci olamaz.

Aslinda ndiyae bunun kadar oynar diye düsünmuyor degilim

İçerdeki maçlarda eh işte kadar oynar fazla beklentiye girmemek lazım

tanguy dayi kendi kaderini kendi tayin edecek önümüzdeki bir kac macta.

hoca epey ümitli görünüyor.

Son macindaki gorece iyi hali potansiyelinin ceyregi bile degil.Sene basinda ilk lyon doneminin yarisini oynasa bu ligde yanina yaklasabilecek adam yok demistik. Deli ediyor beni bu hali insallah daha iyi olur kalicaksa tabi bi tutsa parayla alamiyacagimiz biseye sahip olucaz hiyar herif ya.

Bu adam topçu değil yav. Lyon'da falan aşırı beğenirdim de aşırı hantal. Şu an tam ADS'lik topçu bizlik değil.

Topçunun tillahı

Bu maçın en güzel ve heyecanlı yanı Torreira, Ndombele ve Kerem Demirbay ile 4-3-3 dizilimiyle oynayacak olmamız bence. Lucas Torreira için birşey demeye zaten gerek yok gelmiş en iyisi kariyer ve performansal anlamda. Ndombele bugüne kadar yaptığı Tottenham, Napoli, Lyon kariyerinin hakkını vermeye çok iyi başladı. Kerem Demirbay herhalde son bir ayın en iyi oyuncusu takımda. Leverkusen de Alonsonun as oynattığı harika bir Solak Sekiz. Heyecanla bekliyoruz.
InCollage_20240111_134248898.webp

Yabancı hakkı işgal edecek kisi bu mu? Adam yürüyemiyor bile. Tutun kadroda Tutun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam kac faul aldı ve hücum yaptık sayesinde

İyiye gittiği söylenebilir kendisi içün

Geri
Üst Alt