#91 Tanguy Ndombélé

Bu adam dışında orta sahada topu dikine götürebilen başka bir adamımız yok. Tüm fiziksel hantallığına rağmen bunu yapabilen tek kişi. Kendisi haricinde herkes yana çevirme derdinde.

Su adamin takimda tutulmasi, sahada oynamasi, formamizi giymesi armaya hakaret yemin ederim hakaret. Bu formayi layigiyla giyen onlarca yuzlerce eski oyuncumuza hakaret. Gocup giden eski efsanelerimize hakaret.

Bunlari neden diyorum. Mesela bir oyuncu vardir atiyorum Halil. Adamin kapasitesi belli o kapasite dahilinde elinden geleni yapiyor. He o da bu formayi giymemeli ama en azindan skandal bir durum degil

Fakat bu Ndombele prof futbolcu adam pofuduk sisman bir tip. İs ahlaki yok, kimseyi taktigi yok, futbol oynama istegi yok, iyi olacagi da yok. Fakat buna ragmen hala kadroda tutuluyor

İsin daha aci kismini soyleyeyim. Kadroda tutulmasinin sebebi yollarsak yerine adam almak zorunda kaliriz diye dusunmeleri. İste bu kadar aciz duruma dustuk
One tasiyorum mesajimi

Yaziklar olsun bu adamin hala formamizi giymesine. Akil tutulmasi yasaniyor kulupte. Bu kadar mi para yok ya

Attığı pasları değerlendirebilen olsa şimdiye 5-6 asist yapmıştı. 3. bölgede zehri salıyor. Orta sahaya yaklaştıkça kötüleşiyor.

iki aksiyonu vardı

birinde topu kaptırdı. adamı kovalamaya çalışırken yuvarlanıp düştü

daha sonra bir tane dribling yaptı

benim maçım biter dedi gitti.

Bu herif kiralık mi yoksa aldık mı ?

Hastasıyız kendisinin kurban bayramına kadar beklerse iyi paralar alabiliriz karkas etten

Halı sahada bile maça gelenler daha fazla ciddiye alıyor.

Geri
Üst Alt