Yunus Coşkun
Aslan Üye
- 23 Aralık 2019
- 9.314
- 5.923
- 1.173
Bunun boyle sorumsuz olmasi hocaya yazar. Kimse kusura bakmasin. Kendisine bakmiyor deyip kadro disi birakacaksin herifi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın tek hatası budur sezon boyunca hala bu adamı idmana alıyorBunun boyle sorumsuz olmasi hocaya yazar. Kimse kusura bakmasin. Kendisine bakmiyor deyip kadro disi birakacaksin herifi.
One tasiyorum mesajimiSu adamin takimda tutulmasi, sahada oynamasi, formamizi giymesi armaya hakaret yemin ederim hakaret. Bu formayi layigiyla giyen onlarca yuzlerce eski oyuncumuza hakaret. Gocup giden eski efsanelerimize hakaret.
Bunlari neden diyorum. Mesela bir oyuncu vardir atiyorum Halil. Adamin kapasitesi belli o kapasite dahilinde elinden geleni yapiyor. He o da bu formayi giymemeli ama en azindan skandal bir durum degil
Fakat bu Ndombele prof futbolcu adam pofuduk sisman bir tip. İs ahlaki yok, kimseyi taktigi yok, futbol oynama istegi yok, iyi olacagi da yok. Fakat buna ragmen hala kadroda tutuluyor
İsin daha aci kismini soyleyeyim. Kadroda tutulmasinin sebebi yollarsak yerine adam almak zorunda kaliriz diye dusunmeleri. İste bu kadar aciz duruma dustuk
Şampiyonluğu verdik belki de 30m euro’luk bir kazık girdi bize deKomik bir arkadas. Futbolu biraksa yeridir. Tottenham feci kazik yemis bundan. Biz de bir yil maas kazigi yedik.
O top kaybı ile son şansını kullandı, artık forma şansı bulmamalı.