Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.207
- 4.889
- 998
Torreira-Ndombele ikilisinin olmayacağını futboldan anlayan herkes söylerdi; yine gelse ve azmedip 10 kilo verse yine olmaz, Okan Hoca yerine başka kim gelirse gelsin yine değişmez bu durum.
4-3-3 e geçilip 8,5 rolü verilseydi bir ihtimaldi, Mertens' den vazgeçilemediği için o da denenemezdi.
Transfer edilmesi baştan hata idi. Okan Hocanın tercihi olmadığını zannetmiştim ama Torreira' ya partner olarak düşünülüp epey külfetle alınan yeni oyuncunun profiline bakınca Ndombele' yi gayet de bile isteye aldırdığı teyid edilmiştir diye düşünüyorum. Paredes-Amrabat-Vecino olmayınca Ndombele' nin alınmasında mantık arayan zaten bulamaz.
Okan hocanın 8 numara öğütücülüğü derken neyi kast ettiğimi anlatmışsın işte renkdaş.
Oliviera, istediği kadar formda olsun Dombele, hatta Kerem Demirbay. Bunlar 3'lü orta sahanın oyuncuları. Velhasıl şuan elimizde bulunan G. Sara hatta Efe Akman da öyle. Ama biz kendilerini defansif ama top da kullanabilen 4-2-3-1'deki 8 numara pozisyonunda oynatarak harcamaya devam edeceğiz.