92. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

54f97ce87e1ca.gif

Onur Adıbelli

3- Cem Kara - Sen de alıp başını gitme (aslında oylama yapmıcaktım ayıp olmasın diye, tarzı hoşuma gitmiyor. o yüzden.)

Bu ne olum küfür eder gibi

Neredeyse kürsü yapacak şarkım, bir tane 12 çıkmadı lan :D

Şu yasaklı listesini biri hayrına güncellesin yav.

Aynı şekilde hall of fame'i de.

Katılmadığım şarkıyla 1.olduğum gözüküyor :DD

'' O hikaye '' epey ipucu vermişsiniz Ozan bey :D

Vallahi 2-3 dakika düşündüm, kırmızıyla işaretledim yerden bahsediyorsun galiba, şu sahneye gönderme var sanırım;

siktiriniz gidin efendim - YouTube

Değilse, cevabım hayır bilmiyorum :D

Mustafa Kemal zamanında sinema yönetmenliği eğitimi alabilmesi için genç bir arkadaşımızı Rusya'ya göndermiş. Çocuk eğitimi almış Türkiye'ye dönmüş. ''Bir Millet Uyanıyor''un senaryosunu da bu genç arkadaşın çekmesini istemiş. Kendisi de belgesel içerikli bu filmde rol alacak. Güç bela ikna edilmiş. Neyse işte çekimler başlamış. Mustafa Kemal meclis konuşmasından Nutuk'ta yer alan bölümlerden bazılarını seslendirmeye başlamış. O sırada Afet İnan ile Kazım Karabekir kendi aralarında konuşmaya dalmışlar yüksek sesle. Tabi Mustafa Kemal'in tüm dikkati dağılmış. Susunuz film çeviriyoruz burada diye paylamış her ikisini de. Lakin tekrar adapte olmakta zorlanmış. Hal böyle olunca Gazi'yi zar zor ikna etmişler çekimlerin yenilenmesi için. Tam o sırada yeni bir ses dalgası ve gülücükler gelmiş. Haliyle Mustafa Kemal'in sigortalar iyice atmış ve şöyle demiş; '' Ne o? Biz burada komedya mı oynuyoruz ? Bu ne terbiyesizliktir ? Gülmeyiniz ? Çekiliniz ? Yıkılınız ? Gidiniz ? '' O kızgınlığını bile çok zarif şekilde dile getirmesine her zaman bitmişimdir. Böyle durumlarda aynı kalıbı bende kullanıyorum zira çok hoşuma gidiyor.

Ha bu arada mevzunun devamı da var. Bu film daha sonra yayınlanıyor. İlk gösterimlerden birine Muhsin Ertuğrul ve Nazım Hikmet gidiyor. Kendi aralarında salonda konuşurken ki, filmin bazı yerlerini eleştiriyorlar o sırada, Mustafa Kemal'in bu yukarıda yazdığım konuşması bir anda duyuluyor. Meğer makaslama yaparken o kısmı unutuyorlar. Nazım ile Muhsin Ertuğrul. Kendilerine kızıldığını düşünüp şok bir şekilde İstiklal caddesine fırlıyorlar. Bunu da okurken bayağı gülmüştüm.

Olay budur saygılar :D Bu arada şampiyonu biliyorum yorum yapamıyorum elbette.

Son düzenleme:
Ozan Tokgöz ün puanlarının sona kalmış olması kötü olmuş.

Şampiyonluğu Aslan' dan alıp Mehmet' e verse kelle gider, Mehmet' ten alıp Aslan' a verse Mehmet hiç çekilmez.

Kolaylıklar dilerim kardeşim :D :D

Ozan Tokgöz ağabey hazırmısın, sonuç ne olursa olsun ihale sana kalabilir:D:D:D

Ben açıklıyorum yavaştan haberin ola :)

Yav seveni çok, ama sevmiyorum ben. Oylamıcaktım 1 puan bu şarkıya verilir mi diyen çıkar diye mecbur kaldım..

Boşver keşke puan vermeseydin.

Böyle kıymet bilmeyen yarışmacılara 1 puan bile fazla.

Bir sonraki yarışmada bu hususu göz önünde bulundurursun umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt