- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.939
- 4.393
Şarkılarınızı gönderin, mümkün olduğunca yasaklı listesine iyi bakın.
Ben herkese dönüş yapacağım geç de olsa.
Tanju Bey 1. gönderdiğim yasaklidir ezbere attim üst siralarda duriyim diye 2. müzüğümü gönderdim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şarkılarınızı gönderin, mümkün olduğunca yasaklı listesine iyi bakın.
Ben herkese dönüş yapacağım geç de olsa.
Tanju Bey 1. gönderdiğim yasaklidir ezbere attim üst siralarda duriyim diye 2. müzüğümü gönderdim.![]()
Mesele sadece yaş meselesi değil sen hala anlamadın mı![]()
Geçin bu ayakları ve yukarıdaki sese kulak verin Sayın Tokgöz :asd22:Erman Bey'e dede demem sizin dede olmadığınızı değiştirmiyor Ozan Bey.
SENDE DEDESİN
OZAN DEDE
Erman Bey'e dede demem sizin dede olmadığınızı değiştirmiyor Ozan Bey.
SENDE DEDESİN
OZAN DEDE
Geçin bu ayakları ve yukarıdaki sese kulak verin Sayın Tokgöz :asd22:
Eee biz gocunmuyoruz ki evlatDedeyiz elbette. Allah size de dedeliği nasip etsin
![]()
Şaka maka evanescence fatihi bizim lobi de mi şimdiYine gaipten sesler mi duyuyorsun![]()
@Tanju Karayel görmedin sanirim arada kaynadi beni de yazarsan sevinirim![]()
Haftada 4 yarışmaya izin çıktı Recep yandınız.allahıjm yurovizyon yarısmaları baslamıs yıne
Yok unutmadım Can, sadece sayfayı kaydetmemiştim. Sen şarkını gönder istersen![]()
Haftada 4 yarışmaya izin çıktı Recep yandınız.
Siz önce şarkılarınıza sahip çıkıp millete kaptırmayın sonra büyüyünce belki bizi de tarumar ederseniz Mehmet Bey kardeşim![]()
Repertuar genişabi yarısmaya katılmak ıcın sarkı bulmakta zorlanmıyormusunuz artık