- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
12 puan verdigim eser, izmir elitizmi yuzunden harcanacak kesin, bakin gorun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben onu yasaklı diye hatırladığım için puan vermedim. Yasaklı değilmiş meğerCem abimizin güzide eserine puan vermişsindir umarim.
Ben pek tutmadim o sarkiyi, simdiden citlatmak suretiyle tepkini azaltayim dedim.Cem abimizin güzide eserine puan vermişsindir umarim.
Baska mehmet var mi diye birinci sayfaya baktim, yokmus. Ciddi ciddi bana dedin sanirim, ne diyelim insallah.Mehmet abi şampiyon h.o şimdiden.
Senin ilk şampiyonluk gelebilir kardeşim belli olmaz. Ne de olsa artık winnerların tarafındasınIlk 10 a girerim bence.
Ben onu yasaklı diye hatırladığım için puan vermedim. Yasaklı değilmiş meğer![]()
Ben pek tutmadim o sarkiyi, simdiden citlatmak suretiyle tepkini azaltayim dedim.
Yalniz basariyi paylasmam, bastan soyleyeyim sonra sikinti olmasinSenin ilk şampiyonluk gelebilir kardeşim belli olmaz. Ne de olsa artık winnerların tarafındasın![]()
![]()
Kesinlikle haklisin bu konuda ama iste yapacak bir sey yok artik efkarli bir animda puanladimÖyle deme ellerim titriyor
Mehmet abicim sende hiç birşeyi beğenmiyorsun ya. Hiç mi puan vermedin şu rezalet şar ilar arasinda. Gitmişindir Mümin'e vermişsindir 10 puani![]()
Paylaş veya paylaşma sonuç olarak bireysel olarak senin hanene lobi olarak ise BPL'ye yazılacak sen canını sıkmaYalniz basariyi paylasmam, bastan soyleyeyim sonra sikinti olmasin![]()
3 gulucuk olduguna gore sonuncu oldu.
Yalniz basariyi paylasmam, bastan soyleyeyim sonra sikinti olmasin![]()
Eyvah eyvah eyvah
Bence şampiyonu belirledi hatta şampiyonluğu bizim lobiden alıp rakip lobilere vermiş olabilir3 gulucuk olduguna gore sonuncu oldu.![]()