92. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu!

Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeşim. Uzun zaman sonra geniş bir zaman aralığında güzel bir yarışma yaptın. Teşekkür ederiz.

@Arslan Türkoğlu hak edeni tebrik etmek lazım. Güzel şarkı seçmişsin. Mehmet Arslaner muazzam performansını şampiyonluk ile taçlandırmanı isterdik ama yine de iyi iş çıkardın. Hakan Sarı seni de çok tebrik ederim.

Sükutu hayal yaşayan özellikle Arda ağabeyim ve Erman'a da geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Mami ve Alpay orta şekerli iş çıkardı. Can Uz zaten benim gibi müzmin kaybeden. Bizim cephemizde değişen bir şey yok. Ama nefis puan aldım :D

Değil tabi, hepsi sizin yüzünüzden :D

Adam bir de nasıl becerdiyse tam ayarlamış... Önce beni 1 puan farkla şampiyon yapacak puanı vermiş sonra gitmiş rakibime 12 vermiş.

Ben 12 puanı Alpay'a verdim canım kardeşim rica ederim iftira atmayınız :D

Şike var da nereye kadar kardeşim :D King Crimson bir kere şampiyon yapıldı iki kere ise zulüm edildi. Hele bu sonuncusu çok ağır oldu. Esc yarışmasını tartışmaya açmak istiyorum lakin daha yeni kavuştuğumuz için pek girmiyorum bu toplara :D

nickelback 2.
king crimson 20.

good ol gsc :asd22:

Şike var da nereye kadar kardeşim :D King Crimson bir kere şampiyon yapıldı iki kere ise zulüm edildi. Hele bu sonuncusu çok ağır oldu. Esc yarışmasını tartışmaya açmak istiyorum lakin daha yeni kavuştuğumuz için pek girmiyorum bu toplara :D

Şemame ve Bieber'in olduğu listede sıkıntı var. :D

Çok tırt şarkıydı Erman, ağlama :D

Ha 12 ha 10 ne fark eder yav. :D

Neyse cikaririm bir sekilde acisini.

Arkadaş sen bize puan bile vermedin biz ağzımızı açıyor muyuz ? :D Zaman darlığından puanlamam 12 puan dışında ilk kez çok içime sinmemişti. Aslan'ı son anda 10 puana yerleştirdim. Seni 8'den aşağı aldım. Eskiden liste açıklanır açıklanmaz dinler not tutardım. Bu sefer öyle olmadı şartlar yüzünden birazda onun kurbanı oldun. Bu kısımı da anlattım iyice dellenecek şimdi :D

Arkadaş sen bize puan bile vermedin biz ağzımızı açıyor muyuz ? :D Zaman darlığından puanlamam 12 puan dışında ilk kez çok içime sinmemişti. Aslan'ı son anda 10 puana yerleştirdim. Seni 8'den aşağı aldım. Eskiden liste açıklanır açıklanmaz dinler not tutardım. Bu sefer öyle olmadı şartlar yüzünden birazda onun kurbanı oldun. Bu kısımı da anlattım iyice dellenecek şimdi :D
Hoyyydaaaaaa.

Iyi bok yedin derdim ama demiyorum, nezih medeni bir ortamdayiz neticede, demedim yani oyle bir sey yanlis anlama.:oley:

Geri
Üst Alt