- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Yaramı deşme YasinErman abinin şemmame altında kalmasına şaşırdım![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaramı deşme YasinErman abinin şemmame altında kalmasına şaşırdım![]()
Yaramı deşme YasinBen böyle bir şey görmedim arkadaş
![]()
Her zaman derim Ozan'ın ipi ile kuyuya inilmez diyeDeğil tabi, hepsi sizin yüzünüzden![]()
Adam bir de nasıl becerdiyse tam ayarlamış... Önce beni 1 puan farkla şampiyon yapacak puanı vermiş sonra gitmiş rakibime 12 vermiş.
Değil tabi, hepsi sizin yüzünüzden![]()
Adam bir de nasıl becerdiyse tam ayarlamış... Önce beni 1 puan farkla şampiyon yapacak puanı vermiş sonra gitmiş rakibime 12 vermiş.
Şike var da nereye kadar kardeşimŞike var.![]()
Şike var da nereye kadar kardeşimKing Crimson bir kere şampiyon yapıldı iki kere ise zulüm edildi. Hele bu sonuncusu çok ağır oldu. Esc yarışmasını tartışmaya açmak istiyorum lakin daha yeni kavuştuğumuz için pek girmiyorum bu toplara
![]()
Ha 12 ha 10 ne fark eder yav.Ben 12 puanı Alpay'a verdim canım kardeşim rica ederim iftira atmayınız![]()
Şike var da nereye kadar kardeşimKing Crimson bir kere şampiyon yapıldı iki kere ise zulüm edildi. Hele bu sonuncusu çok ağır oldu. Esc yarışmasını tartışmaya açmak istiyorum lakin daha yeni kavuştuğumuz için pek girmiyorum bu toplara
![]()
nickelback 2.
king crimson 20.
good ol gsc :asd22:
Ha 12 ha 10 ne fark eder yav.
Neyse cikaririm bir sekilde acisini.
Nickelback ile ilgili fikrim benim de iyi olmadıkları yönünde.
Ama iş yapacağı da aşikar idi.
Jeff Beck & Joss Stone - I Put a Spell On You Live (HD) - YouTube
Bu şarkının 12. olması sence normal mi heis? Yarışsan puan çıkar mıydı senden.
Sen buna tırt şarkı diyorsan Şemame'yi de beğenmişsindir kesin ağabeyÇok tırt şarkıydı Erman, ağlama![]()
nickelback 2.
king crimson 20.
good ol gsc :asd22:
Sen buna tırt şarkı diyorsan Şemame'yi de beğenmişsindir kesin ağabeyKime göre tırt neye göre tırt
![]()
Hoyyydaaaaaa.Arkadaş sen bize puan bile vermedin biz ağzımızı açıyor muyuz ?Zaman darlığından puanlamam 12 puan dışında ilk kez çok içime sinmemişti. Aslan'ı son anda 10 puana yerleştirdim. Seni 8'den aşağı aldım. Eskiden liste açıklanır açıklanmaz dinler not tutardım. Bu sefer öyle olmadı şartlar yüzünden birazda onun kurbanı oldun. Bu kısımı da anlattım iyice dellenecek şimdi
![]()
Şu yorumlarından sonra müzikal anlamda seni kale alamıyorum artık ağabey üzgünümAhahahahah, işte Şemmame kadar tırttı![]()