92. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu!

Arkadaş sen bize puan bile vermedin biz ağzımızı açıyor muyuz ? :D Zaman darlığından puanlamam 12 puan dışında ilk kez çok içime sinmemişti. Aslan'ı son anda 10 puana yerleştirdim. Seni 8'den aşağı aldım. Eskiden liste açıklanır açıklanmaz dinler not tutardım. Bu sefer öyle olmadı şartlar yüzünden birazda onun kurbanı oldun. Bu kısımı da anlattım iyice dellenecek şimdi :D
Özrü kabahatinden beter :D :D

Beyler öncelikle kusura bakmayın. Arkadaşlar iftara davet etmişti. Sonra da biraz muhabbet edelim falan derken iyice geç olmuş. Yarışmayı takip edemediğim, bu heyecanı kaçırdığım için üzgünüm.
Gelgelelim bugünkü zaferime. Bu bir halk zaferdir. Eurovision'da alenen şike yapıldığında sessiz kaldım. Her ne kadar Emrah'ın kellesine aç bir aslanın yavru antilopa baktığı gibi baksam da, yapmadım, etmedim. O gün söz verdim cevabımı playlistte vereceğim diye ve bugün o sözümü tuttum. 4. Şampiyonluğum tüm komodo ejderleri camiasına hayırlı uğurlu olsun.
Tanju Karayel eline sağlık kardeşim. Layklarını verdim.
Mehmet Arslaner, Hakan Sarı sizi de tebrik ediyorum beyler.

Şarkıma hakkıyla puan veren herkese teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle Eurovision'un sahipsiz olmadığını gösterdik.

WYoo98.jpg

Müzik zevkimi çözemiyorum gerçekten. :D

Metal ve rock'a karşı zaafım var ama aşk şarkıları ve 90'lara da. Jazz, soul ve blues'a da.

Siyasi fikir karmaşası yaşayan çocuk gibiyim şu an. :D

Yasin'in yarışma konusundaki azim ve kararlılığı takdire şayan. :005:

Olursa bu hırsla 3 sefer üst üste şampiyon olmadan durmam.

Öfke de doruk noktasını gördüm şu an.

sampiyon olana 3 gun myc verıyorlar sanırım

Komodoları sevmeyiz ama Aslan beyin cezası bitmeden yarışma olmamasını talep ediyorum. :)

Geri
Üst Alt