- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Sen bilirkişi misin? Sen uzman mısın?
Sen niye böyle yarışma düşmanısın güzel kardeşim?
Bilirkisiyim kanka bugun yok iste dukkan kapali baska zaman gel.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bilirkişi misin? Sen uzman mısın?
Sen niye böyle yarışma düşmanısın güzel kardeşim?
Bilirkisiyim kanka bugun yok iste dukkan kapali baska zaman gel.![]()
![]()
300 cp Clefairy ile gym e daldim 3 elemani da dağıtım. Tek başıma ordaydim umarım bizim takımdan birileri gelirde kimseye gitmez.
Bugün iyi spor yaptım bayağı bi Pokemon da yakaladim Magmar bile buldum. Şimdi ise yaramayanlari prof. gönderip şekerleri alayim sonra da geliştirme işlemine geçeyim.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapim mi beyler ister misiniz hı ?
Ne oldu Can bey bilir kisimiymisimTanju'yu maalesef pokemon konusuna kaptırdık.
https://www.gscimbom.com/forum/f117...on-go-basligi-128504/index36.html#post8566577
Adam buraya cevap bile yazmıyor artık.
Hayır sağol.
Ne oldu Can bey bilir kisimiymisim![]()
![]()
Olmaz dediysek bir bildigimiz vardir. Olacagina dair bir duyum alirsam soylerim sana.Olm sen yarışma olsa da olmasa da sallıyorsun zaten aynı cümleleri.
Dediğinin fazla bir hükmü yok yaniD
Çoğunluk burdaysa yapalım yarışma sıkıntı yok. Dünde konusmustuk ama kemik kadro olmadığından sonra yapalım demistik. @Can Uz isteyen çok varsa yapalım.
Bir şekilde yaparız Can orda sıkıntı yok ama forumda kimse yok diye ustelemedim. Olanlar bu konuda bir şekilde belirtsinler kendilerini ona göre ayarlayalim.Yaparsan buradayız renktaş
Yapmazsan da sağlık olsun başka bir gün görüşmek ümidiyle deriz
Burdayiz ya olm biz.Bir şekilde yaparız Can orda sıkıntı yok ama forumda kimse yok diye ustelemedim. Olanlar bu konuda bir şekilde belirtsinler kendilerini ona göre ayarlayalim.
Tuncay burdaysa herkes buradadır? her zaman en son anda yetişirdi şimdi en önde mübarek?Burdayiz ya olm biz.