#92 Serge Aurier

Bonservis vermiyoruz diye böyle bir çözüme gidildi, buyurun şimdi boşa giden Galatasaray parası. O kadar önemli ya para harcamamak o önem bu transfer yapılır iken nerede idi?

Hocanın açıkladığına göre en az 3-4 haftada bu arkadaş yok herhalde

Ne bilsinler arkadaşlar ya. Adam son maç sakatlanmış. Transfer dönemi bitti sonra geldi.
Asıl bu afrika kupası boktan bir organizasyon.
bejekeyi bitirdi iyi oldu.
Ben Afrikalı futbolcu çok tutmuyor ve istemiyorumda. Baştan sona ruh hallerinden, gamsızlığından tut kupasına kadar sıkıntı
Son maç sakatlanmadi kolpa atıyorlar. Şampiyonluk kutlarken sakatlandiysa bilemem kim bilir nasil kutladilar? Salaha falan bok atıp video çekmesini biliyordu

Aralık ayında da adale sorunu yaşamış 6 maç kaçırmış muhtemelen 2. dereceyse 3-4 hafta aralığında döner.

7nu219n.jpg
sezon bitti yani.

Bütün keyfim.kacti yeminle. Artik Baris yada sanchez orda oynamasi gerek. He hoca tutar köhneyi sag bek solda berkanla devam derse sasirmam

İnanilmaz bir iş bilmezlik var. Uyuyan bir yönetim, uyuyan kolpaci gazeteciler ve muhabirler. Bir tanesi açıklama yapmaz. Adım kadar eminim bu adam sakat sakat turnuvada oynadi ama son maç sakatlanmadi. İspatlayamam ama eminim

İnanilmaz bir iş bilmezlik var. Uyuyan bir yönetim, uyuyan kolpaci gazeteciler ve muhabirler. Bir tanesi açıklama yapmaz. Adım kadar eminim bu adam sakat sakat turnuvada oynadi ama son maç sakatlanmadi. İspatlayamam ama eminim
Ne zaman izlesem ne öne gidiyordu ne de eforlu oynuyordu hep rolantideydi

Totemci olarak aldık herhalde 12 maça çıkacak adam en az 3-4 maç kaçıracak

floryada yemek vermıyeceksın bunun gibilere

Yapacak birsey yok, aglamayin kizlar gibi.

Geri
Üst Alt