Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vatan millet sakarya uğruna bizi yaktı. Bunun olma sebebi de afrika kupasında olduğu için sağlık testi yapmadik kesin 1-2 ay önceki görüntüleri yolladi menajeri kekledi bizimkiler de bak kupada oynuyor zaten yav diyip aldiNe zaman izlesem ne öne gidiyordu ne de eforlu oynuyordu hep rolantideydi
Bütün maçı izledik o gün forumda. Bombok ve agresif oynuyordu bir tsne pozisyonda kirmizisi atlandi cift saridan atilacakti hocasi ondan çıkardı sakatlık falan hikaye o maçta bir bok olmadı bunaAldığımızda sakat olduğunu sanmıyorum yahu. Adam tüm turnuvada oynadı. Final maçında erken çıktı oyundan, büyük ihtimal o maçta sakatlandı.
Ndombele sandim bi an
Aynen öyle. Devre arası afrika kupasından topçu almak büyük hataAfrika kupası denilen iğrenç turnuva varken Afrikalı oyuncu alınmaz, oraya gidip de sağlam dönen oyuncu hatırlamıyorum ben
başından beri istemiyorum ben bunu, meunier alsalar bundan mantıklıydı afrika kupası filan olayı yoktu, yorumunu menuier kronik diyenlere yaz renktaşMeunier adı geçince kronik diyenleri dün gibi hatırlıyorum.
Olaylar geliştikten sonra herşeyi biliyormuş gibi yorum yapmak hiç etik değil.
Rnktş merak etme bu hatadan ders alır önümüzdeki transfer döneminde daha büyük hata yaparızvalla bu adamı sakat sakat aldıysak 1 milyon euroda para kaptırdıysak bu nitelikli dolandırıcılıktır..Böyle transfer başarısızlıgını tarih unutmaz.