#92 Serge Aurier

Aldığımızda sakat olduğunu sanmıyorum yahu. Adam tüm turnuvada oynadı. Final maçında erken çıktı oyundan, büyük ihtimal o maçta sakatlandı.

Kaan da sıkıntılı, Davinson veya Berkan sağ bek oynamalı. Barış sağ açıkta devam.

Ne zaman izlesem ne öne gidiyordu ne de eforlu oynuyordu hep rolantideydi
Vatan millet sakarya uğruna bizi yaktı. Bunun olma sebebi de afrika kupasında olduğu için sağlık testi yapmadik kesin 1-2 ay önceki görüntüleri yolladi menajeri kekledi bizimkiler de bak kupada oynuyor zaten yav diyip aldi

Aldığımızda sakat olduğunu sanmıyorum yahu. Adam tüm turnuvada oynadı. Final maçında erken çıktı oyundan, büyük ihtimal o maçta sakatlandı.
Bütün maçı izledik o gün forumda. Bombok ve agresif oynuyordu bir tsne pozisyonda kirmizisi atlandi cift saridan atilacakti hocasi ondan çıkardı sakatlık falan hikaye o maçta bir bok olmadı buna

Okan hocam açıklaması dinledim. Final maçı 2. Yarı ağrısı olmasına rağmen oynamis. Skandal gerçekten.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öncelikle bu adamın menajeri kimse tr de bağlantısı kimse bir daha iş yapılmamalı

menuier dururken bunu almamız zaten baştan hataydı

Meunier adı geçince kronik diyenleri dün gibi hatırlıyorum.

Olaylar geliştikten sonra herşeyi biliyormuş gibi yorum yapmak hiç etik değil.

Aurier'a sözleşmesine tazminat maddesi ekletmeliydik eğer sakatlanırsa sezon sonuna kadar para almayacağının garantisi almalıydık.

Adam sakat sakat oynayıp dahada sakatlanıyor tıpkı Sanchez'in Kopenhag maçında gereksiz sakatlanması gibi şimdi 1 ay bekleyeceğiz haftada 3 maç oynuyoruz en az 8-9 maç kaçırır.

Beşiktaş deplasmanına da yetişmez.

Bu adamın da maaşının bir kısmını fifa ödemeli. Afrika kupası denen saçmalıkta sakatlandı sonuçta.

Bu lanet kupaya Fifa nın bi düzenleme getirmesi şart. Kulüpler hayvan gibi para veriyolar oyunculara. Yatırım yapıyorlar, ona göre kadro planlıyorlar.
Ee sonra? Sezonun tam ortasında saçma sapan kupa. Hem de 2 senede bir. İngilterede falan da ligin kaderi değişiyor bazen bu saçmalık yüzünden.

Besleme kampı olmuş bizim takim. Nerde sakat eski yıldız topçu var hepsini besliyoruz emekli edeceğiz ileride bize tweet atsinlar diye milyon saciyoruz ne güzel dünya Galatasarayin parası deniz yemeyen keriz

Meunier adı geçince kronik diyenleri dün gibi hatırlıyorum.

Olaylar geliştikten sonra herşeyi biliyormuş gibi yorum yapmak hiç etik değil.
başından beri istemiyorum ben bunu, meunier alsalar bundan mantıklıydı afrika kupası filan olayı yoktu, yorumunu menuier kronik diyenlere yaz renktaş

Dursun Özbek cebinden ödesin hiç kusura bakmasın menajerin ellerine kalırsan böyle oluyor aldığı tüm maaşı kendi cebinden karşımalı ki bir daha alırken 10 kere düşünülsün.

Galatasaray'ın parasını çöpe atmak tam olarak bu oluyor.

Geri
Üst Alt