- 2 Nisan 2012
- 40.141
- 19.845
- 2.548
Neredesin birader?
İçeridek fb maçında ilk 11 başlar.
İçeridek fb maçında ilk 11 başlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu turnuvada hiçbir topcuyu anlayamazsın. Saçma sapan top oynaniyor. Sıcaktan nefesi zor aliyorlar11 şubat 2024 nijerya fildişi sahili maçinda oyundan çıkana kadar izledim , yaptığı hataları için bu maç yapar diğer maç yapmaz dersin geçersin ama fildişi'nin savunmadan topu oyuna soktuğu her pozisyonda ortasahaya kadar yürüyerek gelmesi inanılmaz. ndombele bu adamın yanında tempolu dinamik topçu kalır, o derece. niye her seferinde ısrarla ve ısrarla böyle adamlara gidiyoruz hiç bilmiyorum.
Umarım beni g.t eder.
İnşallah rdas.Bu turnuvada hiçbir topcuyu anlayamazsın. Saçma sapan top oynaniyor. Sıcaktan nefesi zor aliyorlar
Scoutlar çok çalışıyor demek ki.11 şubat 2024 nijerya fildişi sahili maçinda oyundan çıkana kadar izledim , yaptığı hataları için bu maç yapar diğer maç yapmaz dersin geçersin ama fildişi'nin savunmadan topu oyuna soktuğu her pozisyonda ortasahaya kadar yürüyerek gelmesi inanılmaz. ndombele bu adamın yanında tempolu dinamik topçu kalır, o derece. niye her seferinde ısrarla ve ısrarla böyle adamlara gidiyoruz hiç bilmiyorum.
Umarım beni g.t eder.
Olmazsa bir devre bu bir devre Kaan oynarİnşallah rdas.
Barış Alper artık on tarafın oyuncusuKaan ve barış alper 'den sonra 3. Bek olur sağ tarafta.