#92 Serge Aurier

Neredesin birader?
İçeridek fb maçında ilk 11 başlar.

Bu arkadas gelecek hoca oynatiyim diyene kadar bir iki hafta gececek sonra surda belki 10 mac kalacak, cidden panik transferi oldu

11 şubat 2024 nijerya fildişi sahili maçinda oyundan çıkana kadar izledim , yaptığı hataları için bu maç yapar diğer maç yapmaz dersin geçersin ama fildişi'nin savunmadan topu oyuna soktuğu her pozisyonda ortasahaya kadar yürüyerek gelmesi inanılmaz. ndombele bu adamın yanında tempolu dinamik topçu kalır, o derece. niye her seferinde ısrarla ve ısrarla böyle adamlara gidiyoruz hiç bilmiyorum.

Umarım beni g.t eder.

beklentimi minumuma düşürdü bu Afrika turnuvası
Mesela Köhn için ise tam tersine beklentimiz yüksek

11 şubat 2024 nijerya fildişi sahili maçinda oyundan çıkana kadar izledim , yaptığı hataları için bu maç yapar diğer maç yapmaz dersin geçersin ama fildişi'nin savunmadan topu oyuna soktuğu her pozisyonda ortasahaya kadar yürüyerek gelmesi inanılmaz. ndombele bu adamın yanında tempolu dinamik topçu kalır, o derece. niye her seferinde ısrarla ve ısrarla böyle adamlara gidiyoruz hiç bilmiyorum.

Umarım beni g.t eder.
Bu turnuvada hiçbir topcuyu anlayamazsın. Saçma sapan top oynaniyor. Sıcaktan nefesi zor aliyorlar

Umarım beni g.t eder.
Scoutlar çok çalışıyor demek ki.

Bizim izleyip gördüğümüz neyi göremiyorlar ki?

İsmi bilinmeyen ama maçlarda iyi performans gösteren ortalama üstü herhangi bir sağ beki 1 m Euro'ya kiralar opsiyon da koydururdun.

Herşeyi yaza birakma noktasında biraz ketum davrandık. Para cebimizde kaldi ama bence genç biri gelebilirdi. Eminim piyasada bize uyacak en az 10 tane kiralık genç sağ bek vardır.

maclari izlemedigim icin olabilir ama olumlu hareketini göremedim turnuva boyunca

Oyun anlaminda cok sikinti cikarmaz ancak kart konusunda biraz riskli gibi geldi. Hele bizim hakemleri dusunuce.

Darısı bizimki şampiyonluğa. Tebrikler...

Kaan ve barış alper 'den sonra 3. Bek olur sağ tarafta.

Kaan'ın perti çıktı Ankaragücü maçında gelsin de oynasın bi zahmet

Geri
Üst Alt