Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.070
- 35.201
- 3.758
Bize gelmeden önce forestta banko oynuyormuş hemde eplde o tempoda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatlıklar olmasa ŞL seviyesi adam Meunier ama o zarı atacak elin var mıydı tartışılır.Meunier’i izlerken çaresizce bir hüzün çöküyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O da olmaz yeni sezonda Dubois te gitmeli temposuz yaşlı adam lazım değil bize evet çok faydalı joker oyuncu ama anca yedek olur bize boey tarzı lazimTutmazsa sene sonu Dubois dönüyor zaten.
Valla ben gelebileceğini hiç tatmin etmemiştim. Sakatlık yaşamasını istemem tabii ki ama, rakibimde oynadığı her maç bana dokunur.Sakatlıklar olmasa ŞL seviyesi adam Meunier ama o zarı atacak elin var mıydı tartışılır.
Bir de 1.5 yıllık kontrat isterdi minimum. 6 aylığına gelmezdi.Sakatlıklar olmasa ŞL seviyesi adam Meunier ama o zarı atacak elin var mıydı tartışılır.
Hava topunun zayıf olduğunu nereden çıkardın. Hava topu en iyi olduğu konu özel set çiziliyor havadan adama. Ezbere yorum yapmayın lütfen üstelik negatif ezbereMeunier >Dubua >Aurier
İnşallah yanıltır bizi ortaları isabetli ama temposu oyun aklı hava topları zayıf gibi geldi .
Hayırlısı...
Bi bitmediniz beYaşı rahat 33-34 var gibi
Yedlin baya kötüydüne olursa olsun yıllarca primier lig bek oyuncusu bizim bu ligte tutmama olasılığı yok