Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 3.640
- 977
- 1.683
Öyle bir düz mantık yok biz kafa kafaya oynadık manchesterle bayernle kopenhag değilBu mantikla Kopenhag taraftari da Danimarka ligini guzeller
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir düz mantık yok biz kafa kafaya oynadık manchesterle bayernle kopenhag değilBu mantikla Kopenhag taraftari da Danimarka ligini guzeller
Öyle bir düz mantık yok biz kafa kafaya oynadık manchesterle bayernle kopenhag değil
Bizim maçta ve bayern maçlarında otobüs çektiler manchester maçlarında top oynadılar amaYok işte ben de onu diyorum arkadaşın postundaki gibi düz mantık kurarsan bu şekilde de düz mantık kurulabiliyor.. Ayrıca Kopenhag baya baya iyi top oynadı grupta hikaye kısmını geçelim
Bizim maçta ve bayern maçlarında otobüs çektiler manchester maçlarında top oynadılar ama
Kaan'ı dinlendirmesi şart yoksa adamın kasık gidecek ve sıkıntı çekeceğiz. O yüzden ligde oynaması şart.üstadımız gelmese de olur, kaan ayhan’dan formayı alamayacak zaten
birebir aynı şeyi düşünüyorum.Kaan'ı dinlendirmesi şart yoksa adamın kasık gidecek ve sıkıntı çekeceğiz. O yüzden ligde oynaması şart.
Okan hocayi duşun. Cevabi almişsindir sanirimYarın maçta 11de çıkar mı?
Tüzük gereği 68. dakikadan önce oyuna giremiyor ONURUMYarın maçta 11de çıkar mı?