#92 Serge Aurier

Afrika kupasına giden adam almamak lazım. Yarım faydalanıyorsun resmen. Sakatlık riski de cabası.

Öyle bir düz mantık yok biz kafa kafaya oynadık manchesterle bayernle kopenhag değil

Yok işte ben de onu diyorum arkadaşın postundaki gibi düz mantık kurarsan bu şekilde de düz mantık kurulabiliyor.. Ayrıca Kopenhag baya baya iyi top oynadı grupta hikaye kısmını geçelim

Yok işte ben de onu diyorum arkadaşın postundaki gibi düz mantık kurarsan bu şekilde de düz mantık kurulabiliyor.. Ayrıca Kopenhag baya baya iyi top oynadı grupta hikaye kısmını geçelim
Bizim maçta ve bayern maçlarında otobüs çektiler manchester maçlarında top oynadılar ama

Bizim maçta ve bayern maçlarında otobüs çektiler manchester maçlarında top oynadılar ama

Adamlar haddini bilerek akıllı oynadı çıkıp da 10 milyon Euro'luk kadroyla bayernle kafa kafaya oynaması beklenemezdi zaten.. Biz ilk maç sanssizdik biraz bitirebilsek ilk yarı maçı cozerdik ama 2. Maç resmen çaresiz bıraktılar ..

Serge dedemize pek kızamıyorum. FIFA'nın verdiği bir tatil-dinlenme hakkı varsa ve sonuna kadar kullanıyorsa, kim ne diyebilir?

Bizim yönetime söverim bu durumda, nerede antin kuntin işler var, hemen oraya üşüşüyorlar.

üstadımız gelmese de olur, kaan ayhan’dan formayı alamayacak zaten

Kaan'ı dinlendirmesi şart yoksa adamın kasık gidecek ve sıkıntı çekeceğiz. O yüzden ligde oynaması şart.
birebir aynı şeyi düşünüyorum.

kaan yetenekli top kullanmayı bilen adam olsada çok tempolu bölgede zorlandığı - kendinide zorladığı fiziksel olarak çok belli.

Ndombele'yi biraz işin içine katabilecek mi bakalım.

Tete'ye Vinicius
Ndombele'ye Aurier almış gibi olduk.

Demek N'Zonzi he.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt