#92 Serge Aurier

Eboue'nin inönüde itleri sahaya indirecek kadar kudurttuğu günler aklıma geliyor da acaba direk 11'de mi oynatsak diye düşünmeden edemiyorum.

Barış'ı sağ önde oynatmak istiyorsak kesinlikle en ihtiyaç olan oyuncu

Herifi iyilesmeden sahaya atarsak kalan maçlarin hepsini kaçırır davinson gibi yapmamak lazım tam iyilestiyse oynasın

Perşembe kupa maçında son 25-30 dakika girsin biraz maç temposu yakalasın pazar 11 başlatalım.

Hoca ,dünkü maçta barıştan sağ bek olmadığını görmüştür, kaanda maç 45 dk
Yani bu eleman tam iyileştiyse oynatmali

Beşiktaş maçında 2. yarı barışı öne atmak için girer

Herifi iyilesmeden sahaya atarsak kalan maçlarin hepsini kaçırır davinson gibi yapmamak lazım tam iyilestiyse oynasın
Tinercileri yenmemize yardim edebilecekse kalan maclarin hicbirinde oynamasada olur, keza kagit uzerindeki en zor macimiz kalanlar icinde. Kaan yada BAY'dan daha iyimi orasi onemli.

Şimdi Abdülkerim sakatlandiktan sonra Nelson müthiş performans gösteriyor hatta antalyaspor maçının en iyisi Nelson benim gözümde .Nelson sanchez ikilisi bozulmaz ise solda da kohn çok iyi onunda yeri garanti . Aurier çok önemli eger iyi oynarsa baris Alper sağ açığa geçecek ki tete formsuz,ziyech sakat ,zaha solda oynuyor. Sahadaki Türk oyuncular Baris Kerem akturkoglu ve Kerem demirbay kalıyor.
Muslera
Aurier Nelson Sanchez Kohn
Torrera Kerem D
Baris mertens Kerem
İcardi
Bu sistem ile oynayınca orta saha üstünlüğünü ele alamıyoruz ya Kerem demirbayi kesip Berkan yada Kaan Ayhan ile oynayacağız yada mertens çıkarıp Kerem demirbayi 10 numaraya atıp torrera Berkan Kerem demirbay yapacağız. Ama hoca baris ve Kerem e çizgiye inmelerini istemesi gerek Kerem ve baris çizgiye inince torrera ile Kerem demirbayin ceza sahası içinde yada çizgisinde olmaları lazım.
Aurier takım için önemli bu yüzden inşallah yakın zamanda iyileşmiş olur da takım sistemi oturur tez zamanda .

Onu bunu bilmemde " içinden bir Cafu çıksada" maç günü , Prag maçından bahsediyorum instagramda fildişi kupasını paylaşması beni inanılmaz irite etti.Ben bizde olmayacağını düşünüyorum Aidiyet 0 geldi bana.Aynı anda Köhn hadi takım diye paylaşımda bulunuyordu.Ne olursa olsun insan birşey paylaşırdı.Umaarım harika bir sağ bek almışızdır.

Serge Aurier:

"Bu aile hakkındaki önemli şeyleri keşfetmeye davet edildiğim için mutluyum. Teşekkür ederiz, çok yakında sahada görüşürüz inşaAllah 🤲🏾💛❤️🦁"

1709224582689.png

Kral, İstanbul gezisi yapmaya gelmiş. Son haftalara doğru biraz ter atıp gidecek. 3-4 hafta kala şampiyonluğu garantilersek o zaman oynar

Geri
Üst Alt