- 12 Temmuz 2009
- 60.768
- 24.133
- 2.968
Şu kepaze transfere bile laf söyletmiyor ya nasıl bir char bu ben anlamadım
Adami sakatlanmadan once transfer ettin. Lafinizda laf olsa anlarim da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu kepaze transfere bile laf söyletmiyor ya nasıl bir char bu ben anlamadım
Afrika kupasına gitmeyen bir sağ bek bulamadık mıAdami sakatlanmadan once transfer ettin. Lafinizda laf olsa anlarim da
Duboisin yarım dönem maaşı 900 bindi ve ekstra olarak 300 bin mi ne başak veriyormuş onu da istedi maaşının yüzdesel olarak kısmı konusunda eğrisi doğrusu ne bilmiyorum.1.2 m Euro gitti.
Dubois mantıklıymiş aslında ama iş olduktan sonra eleştirmeyi sevmediğim için yorum yapmıyorum.
4 ay oynayacak idare edebilecek bir adam vardı da haberimiz mi yok yav. Sakatlanmasa müthiş transfer olacaktı sakatlanınca mı başarısızlık oldu şimdi.Afrika kupasına gitmeyen bir sağ bek bulamadık mı
Sakat alındı demişsinŞu kepaze transfere bile laf söyletmiyor ya nasıl bir char bu ben anlamadım
Bulamadik?Afrika kupasına gitmeyen bir sağ bek bulamadık mı
Ara transferde 6 aylık sözleşmeyi kabul eden en tecrübeli ve kariyerli oyuncu olduğu için alındığı söylendi. Sakatlanmasını yönetime bağlayamayız. Orası biraz talihsizlik.Sevgili sağ bekimiz umarım bugün takımla antrenmana çıkarsınız. Bugün sahaya inseniz hazır olmanız zaten 2 haftayı bulur.
Milli ara tatil derken yine hazır olamayacağınızdan kalan maçlarda sizin tam kapasite sahaya çıkmanız pek mümkün gözükmüyor.
O zaman biz sizi neden aldık? 6 aylık saç ektirme seansı desem saçın sakalın yerinde. Kış tatili için geldiniz herhalde tabii ucuz ülke gel sende Afrika Kupası'nı buralarda kutla.