#92 Serge Aurier

1.2 m Euro gitti.

Dubois mantıklıymiş aslında ama iş olduktan sonra eleştirmeyi sevmediğim için yorum yapmıyorum.
Duboisin yarım dönem maaşı 900 bindi ve ekstra olarak 300 bin mi ne başak veriyormuş onu da istedi maaşının yüzdesel olarak kısmı konusunda eğrisi doğrusu ne bilmiyorum.
Üzerine de 1 milyon Euro istediler.
Birde gelmek isteyen adam bir şekilde isyan eder gelirdi.
İhtiyacın olduğunda hikayelere girişen adamların kulüpte yeri yok.

Afrika kupasına gitmeyen bir sağ bek bulamadık mı
4 ay oynayacak idare edebilecek bir adam vardı da haberimiz mi yok yav. Sakatlanmasa müthiş transfer olacaktı sakatlanınca mı başarısızlık oldu şimdi.
Kimi 4 aylık gel oyna diye ikna edebilirsin ki.
30 milyona sattığımız herif 2. maç oynayabildi ve 1 ay sakatlık geçirecek. Şu işin tersi olsaydı sakat adama o kadar para verilir mi diye ortalık yanardı. Futbol sert oyun ve sakatlık bunun parçası.
Ayrıca oynatmak isteyen bu akşam dahil forma verirdi garip bir huy var bizde

Hatırlayan var mı bilmiyorum hatırlayana helal olsun gene oyuncusluktan kırıldığımız bir sezon 2002 de jerson gonzales diye birini almıştık adam oynamadan şampiyon olup gitmişti hatta kutlamalarda bile otobus un üzerinde hatırlıyorum oyuncuyu sahada göremesek de .
Aurier de aynı olacak galiba ha inşallah olur şampiyon olalım yollayalım kohn gibi genç bir sağ bek buluruz.

Ramazanda oruç tutuyorsa döndükten sonra bir de o sebepten performans alınamayabilir.

Sevgili sağ bekimiz umarım bugün takımla antrenmana çıkarsınız. Bugün sahaya inseniz hazır olmanız zaten 2 haftayı bulur.

Milli ara tatil derken yine hazır olamayacağınızdan kalan maçlarda sizin tam kapasite sahaya çıkmanız pek mümkün gözükmüyor.

O zaman biz sizi neden aldık? 6 aylık saç ektirme seansı desem saçın sakalın yerinde. Kış tatili için geldiniz herhalde tabii ucuz ülke gel sende Afrika Kupası'nı buralarda kutla.

Bundan hayır gelmeyecek baris Alper sağ bek oynasın her maç alışsın.
Sağ açığa ziyech tete ikilisinden birini sabitleyelim yada zaha .
Tebrik ederim yönetimi sağ bek yollayıp boey dubua sağ bek almadınız sağ açık yollayıp zaniolo ,rashica sağ açık almadınız Berkan yollayıp geri aldınız keşke yunus u da geri alsaydik

Sevgili sağ bekimiz umarım bugün takımla antrenmana çıkarsınız. Bugün sahaya inseniz hazır olmanız zaten 2 haftayı bulur.

Milli ara tatil derken yine hazır olamayacağınızdan kalan maçlarda sizin tam kapasite sahaya çıkmanız pek mümkün gözükmüyor.

O zaman biz sizi neden aldık? 6 aylık saç ektirme seansı desem saçın sakalın yerinde. Kış tatili için geldiniz herhalde tabii ucuz ülke gel sende Afrika Kupası'nı buralarda kutla.
Ara transferde 6 aylık sözleşmeyi kabul eden en tecrübeli ve kariyerli oyuncu olduğu için alındığı söylendi. Sakatlanmasını yönetime bağlayamayız. Orası biraz talihsizlik.

Tek dileğim gerçekten sakat olması. EPL'de bir çok oyuncu dinlenmek için bu ülkeye geliyor. Bu da 6 ay dinlenmeye gelmişse can sıkıcı olur.

pek umudum olmayan bir profil.

beklentiyi karşılayacak profil olsaydı havaya 4 aylık - ki 2 ayı arika kupası + sakatlık - bir briliktelik söz konusu olmazdı.

"Florya suyu ile rehabilitasyon" konseptinde Aurier ve Vinicius bende.

Bu heriften sadece bir şey bekliyorum son 10 Mac icin. Bir tane zorlandigimiz maçta 90 artıda Mitroglou gibi bir tane cakip 3 puan getirse yeter. Sadece bir mac.

Bilerekmi oynamak istemiyorum acaba ziyech gibi nasıl olsa param yatıyor diye

Geçmiş olsun boşa giden paralar... Rize maçını geçtik Kasımpaşa maçında da yok.

Max 5 maça çıkar demiştim maalesef keşke haksız çıksaydım.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam maça çıkamaz çıksa da fayda vermez. Resmen en önemli oyuncumuzu satıp yerine adam koyamadık. Geldiği gün yazmıştım Aurier yerine her türlü Atal riskine girerim diye.

Geri
Üst Alt