#92 Steven Nzonzi

Uzun boyuna rağmen tekniği aşırı iyi, hem defansif hemde oyun kuran libero açısından en idaeli, hatta bizim lig için lüks bile. Kısacası mükemmel bir transfer, yönetim başarısı

Yer yer topla çıkabilmesi de çok önemli. Türünün nadir örneklerinden adam. Hala bu şartlarda nasıl aldık inanamıyoruz zaten :D

Yer yer topla çıkabilmesi de çok önemli. Türünün nadir örneklerinden adam. Hala bu şartlarda nasıl aldık inanamıyoruz zaten :D
Asıl ben Roma bu adamı nasıl sattı onu anlamıyorum. Sen Roma'sın kardeşim hadi Juventus olsan anlarımda sen kimsin bunu oynatmayacak...

Roma bu adamı nasıl satış listesine koyar anlamıyorum. Sen Roma'sın kardeşim hadi Juventus olsan anlarımda sen kimsin bunu oynatmayacak...

Teknik direktör tasarrufu. Yoksa zaten fırsat transferi olarak önümüze düşmezdi. Adamlara koymuyor nasılsa kaça transfer ederlerse etsinler. Maaşından çıkmaya çalışıyorlar eğer hoca kullanmayacağım derse.

Yanina, seneye Nice'den mutlaka Cyprien'i alalim.

falcao dedik ama bu takımın böyle bir kralı var unutmayalım

Bilmiyorum katiliyormusunuz ama nzonzi bana oyunuyla maldonadoyu hatirlatiyor, öne pas atmayi sevmiyor öne cikmayi sevmiyor biraz fazla basit oynuyor.

Bilmiyorum katiliyormusunuz ama nzonzi bana oyunuyla maldonadoyu hatirlatiyor, öne pas atmayi sevmiyor öne cikmayi sevmiyor biraz fazla basit oynuyor.
Katılıyorum ama Böyle değildi bu adam. Sevilla da çok maçını izledim topla adam geçer hücuma çıkardı bizde risksiz basit oynuyor. Terim in planıysa bu yazık ediyor bu adam klasik ön libero değil

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyle anlattigin bir oyuncu kesinlikle degil. Basit oynar ama genelde hep ileriye dogru oynamayi seviyor. Bizim takimda biraz geriye cakili oynuyor hocanin sisteminden dolayi galiba.

Nereye geldim kimlerle oynuyorum diyodur heralde herif.

Geri
Üst Alt