#92 Steven Nzonzi

her pası doğru adama. 2-3-4 opsiyon arasında hep en doğru seçenekte karar kılıyor.

2 Pozisyonda bekledi bekledi mariano isimli dede araya kaçmadı.Bu adamı hızlı beklerle görelim o zaman daha hayran kalırız

bir ara sağ tarafa defansın arasından bir uzun top attı mest oldum.adamın çevre kontrolü,sakinliği çok iyi.takım baskı yerken rahatlatacak bir oyuncu.takımda cidden oyun zekası en yüksek oyuncu.pozisyon bu hatta

Son düzenleme:
Bu adami 2 senelik kiralamamiz son yillarda yaptigimiz acik ara en akilli transfer hamlesi olabilir.

Muhtesem bir futbolcu. Top kendisine geldi mi cok rahatliyorum, nasil olsa en dogru sekilde kullanacaktir diye.

Bu adami 2 senelik kiralamamiz son yillarda yaptigimiz acik ara en akilli transfer hamlesi olabilir.

Muhtesem bir futbolcu. Top kendisine geldi mi cok rahatliyorum, nasil olsa en dogru sekilde kullanacaktir diye.
Lemina ile birlikte ideal ikilidir bence. Nzonzi müthis oynadi. Kötü maci yok simdiye kadar.

Lemina 3-4 haftaya falan ancak kendine gelir gibi duruyor. Kondisyonu yerlerde sürünüyor. Kamp yememis herhalde.
Maci dikkatle izleyen Lemina'nin oynadigi zaman diliminde takimin, hatta sahanin en iyisi oldugunu görmüstür. Süper Lig'in üstünde bir oyuncuymus gercekten. Muazzam hareketli bir oyuncu.

Geri
Üst Alt