Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazla risk almayi sevmeyen bi adam ama surekli geriyede oynamiyor ileri cikmayi sevmiyor pek ama mesela bizim Mariaonoya attigi o pasi o siddetli ordan oraya atacak bi Adam yok bence harika bi pasti b bunlari daha fazla deneyebilirse harika oluriyi bir adam ama çok da acayip bir oyun oynadığını düşünmüyorum açıkçası.
savunmamız bomba olduğu için oraya yardım etmesi güzel ama rakip yarı saha ile pek ilgisi olan bir oyuncu değil. bu yönü fernando'dan net geride.
mesela yaz döneminde bu pozisyon için ismi geçen esiti'ye hücumu yok diye kızılmıştı forumda. e nzonzi'de de yok.
tabi bu kötü olduğu anlamına gelmiyor. görevini iyi yapıyor. ama takım genel olarak savunmada çok hareket edemiyorken ben tercihimi daha hızlı bir ön liberodan yana kullanırdım.
Deli dana gibi sağa sola basmıyor diye bizim taraftar pek beğenmez ama aşırı akıllı oyuncu takım biraz daha kendini bulsun daha iyi oynar şu an pek ne yaptığımız belli değil.
Nzonzi gibi adam alıyorsak diğer orta saha ve kanat oyuncuları biraz daha hareketli olmalıydı.
Çok ciddi tempo sorunumuz var.
Ama müthiş bir futbol zekasına sahip.
Bu konuda falcaoyla birlikde takımın en iyisi..
İşte bu yüzden Mor mutlaka oynamalı beyinsiz falan ama yapacak bir şey yok Lemina'dan da orta sahaya hareket bekliyecez fazla seçeneğimiz yok malesef.
Deli dana gibi sağa sola basmıyor diye bizim taraftar pek beğenmez ama aşırı akıllı oyuncu takım biraz daha kendini bulsun daha iyi oynar şu an pek ne yaptığımız belli değil.
Nzonzi gibi adamlarda lazim Deli dana gibi saga sola kosan adamlarda lazim Seri yerine Nzonzinin yaninda Ndiayeye olsaydi fena olmazdi takimin temposu icin.Ayagi tugla tasi gibi olan Ndiaye müstehak bizim taraftarlara.
Nzonzi gibi adamlarda lazim Deli dana gibi saga sola kosan adamlarda lazim Seri yerine Nzonzinin yaninda Ndiayeye olsaydi fena olmazdi takimin temposu icin.