#92 Steven Nzonzi

Basit, gösterişsiz ama bir o kadar da kaliteli futbol oynuyor.
Nzonzi aslında bazı futbolcularımızın yapamadığını yapıyor bu anlamda. (Luyindama,Marcao,Belhanda)
Marcao ve Luyindama'nın ciddi seviyede kendisinden birşeyler öğrenmesi gerektiğine inanıyorum.

iyi bir adam ama çok da acayip bir oyun oynadığını düşünmüyorum açıkçası.

savunmamız bomba olduğu için oraya yardım etmesi güzel ama rakip yarı saha ile pek ilgisi olan bir oyuncu değil. bu yönü fernando'dan net geride.

mesela yaz döneminde bu pozisyon için ismi geçen esiti'ye hücumu yok diye kızılmıştı forumda. e nzonzi'de de yok.

tabi bu kötü olduğu anlamına gelmiyor. görevini iyi yapıyor. ama takım genel olarak savunmada çok hareket edemiyorken ben tercihimi daha hızlı bir ön liberodan yana kullanırdım.

iyi bir adam ama çok da acayip bir oyun oynadığını düşünmüyorum açıkçası.

savunmamız bomba olduğu için oraya yardım etmesi güzel ama rakip yarı saha ile pek ilgisi olan bir oyuncu değil. bu yönü fernando'dan net geride.

mesela yaz döneminde bu pozisyon için ismi geçen esiti'ye hücumu yok diye kızılmıştı forumda. e nzonzi'de de yok.

tabi bu kötü olduğu anlamına gelmiyor. görevini iyi yapıyor. ama takım genel olarak savunmada çok hareket edemiyorken ben tercihimi daha hızlı bir ön liberodan yana kullanırdım.
Fazla risk almayi sevmeyen bi adam ama surekli geriyede oynamiyor ileri cikmayi sevmiyor pek ama mesela bizim Mariaonoya attigi o pasi o siddetli ordan oraya atacak bi Adam yok bence harika bi pasti b bunlari daha fazla deneyebilirse harika olur

Deli dana gibi sağa sola basmıyor diye bizim taraftar pek beğenmez ama aşırı akıllı oyuncu takım biraz daha kendini bulsun daha iyi oynar şu an pek ne yaptığımız belli değil.

Nzonzi gibi adam alıyorsak diğer orta saha ve kanat oyuncuları biraz daha hareketli olmalıydı.
Çok ciddi tempo sorunumuz var.

Ama müthiş bir futbol zekasına sahip.
Bu konuda falcaoyla birlikde takımın en iyisi..

Nzonzi gibi adam alıyorsak diğer orta saha ve kanat oyuncuları biraz daha hareketli olmalıydı.
Çok ciddi tempo sorunumuz var.

Ama müthiş bir futbol zekasına sahip.
Bu konuda falcaoyla birlikde takımın en iyisi..

İşte bu yüzden Mor mutlaka oynamalı beyinsiz falan ama yapacak bir şey yok Lemina'dan da orta sahaya hareket bekliyecez fazla seçeneğimiz yok malesef.

İşte bu yüzden Mor mutlaka oynamalı beyinsiz falan ama yapacak bir şey yok Lemina'dan da orta sahaya hareket bekliyecez fazla seçeneğimiz yok malesef.

kendimizi bu duruma mahkum ettiğimiz için fazla seçeneğimiz yok.

bazı tercihleri farklı yapsak daha sağlıklı bir takım çıkaramaz mıydık ? bence yapabilirdik.

bu nedenle bu senenin kurgusunda hata yaptığımızı düşünüyorum. eğer bu yıl kötü geçerse temel sebebi bu olacak.

Deli dana gibi sağa sola basmıyor diye bizim taraftar pek beğenmez ama aşırı akıllı oyuncu takım biraz daha kendini bulsun daha iyi oynar şu an pek ne yaptığımız belli değil.

Ayagi tugla tasi gibi olan Ndiaye müstehak bizim taraftarlara.

Ndiaye demisken Ndiaye'nin bize geldigi ilk 6 ay ve gecen sezon CL'de oynadigi Lokomotiv macinda oynadigi oyunun yarisi diger maclarda oynasaydi farkli bir seviyede olurdu, istikrari yok maalesef.

Gecen sezon Fernando, Ndiaye ve Nagatomo bana gore tam bir hayal kirikligiydi. Fatih hoca Nagatomo'yu is ahlakindan dolayi tutuyor yoksa o da sutlanirdi.

Nzonzi'ye gelince, class bir oyuncu, hala Deschamps tarafindan milli takima cagrilmasi her seyi anlatiyor zaten. 2 yil icin kiralama bedeli sadece 500 bin, muthis bir anlasma.

Nzonzi gibi adamlarda lazim Deli dana gibi saga sola kosan adamlarda lazim Seri yerine Nzonzinin yaninda Ndiayeye olsaydi fena olmazdi takimin temposu icin.

Katilmiyorum cünkü beyinsiz futbolcu sevmiyorum, hele hele orta sahada hic bir sekilde katlanilmiyor böyle adamlara. Deli dana gibi saga sola kosmak iyi bir meziyet olarak görülüyor Türkiye de ama iyi birsey degil bizim takimlarin seviyesinde. Tek bir oyuncunun saga sola kosmasinin pek bir getirisi yok, pres takim haliyle yapilir alan paylasimini dogru yapip alan daraltarak yapilir.

Lemina fit duruma geldigi an Nzonzi ile iyi bir ikili olacaktir.

Geri
Üst Alt