#92 Steven Nzonzi

iyi çıktı diyebiliriz.

ama bütün defansif görevi tek adama yıkarak sağlıklı bir takım yapısı kurulamaz. kimse yardım etmiyor nzonzi'ye.

takım koşamıyor, top kaptıran gelemiyor. bu adamın her yere yetişme imkanı yok. öyle bir adam değil, geniş alanda oynamasını istersek hayal kırıklığına uğrarız.

Bana Melo reisin sakini gibi geldi . Cok çok iyi transfer , seri çöpü gibi 373636 maç beklemeye gerek yok. Adam geldiği andan beri harika oynuyor helal

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topla buluşma: 83
İsabetli pas %: 97,4
Hatalı pası: 3
Kazandığı ikili mücadele: 4

%97 pas isabeti ama paslarında bir çoğu da dikine. Mükemmel topçu.

Benim izlediğim kadarıyla orta alandaki defansif anlayışta tek disiplinli oyuncumuzdu. Yerini kaybetmemeye özen gösterdi, topu oyuna iyi soktu ve ara sıra topla öne doğru da çıktı yanlış hatırlamıyorsam. Son derece iyiydi.

Futbolcuğunu geçtim bu arkadaşin ismini söylemesi çok zevkli enzonziiiiiğğ.tam bir golcü ismi var kafamda hizli bitirici bir forvet canlaniyor.ama isminde ki enerji hiz kendisinde yok.roma'yi geçen sene izleyen arkadaslar lesliyordu bu adami bende o kadar kotu olsa fransa milli takimda olmaz diyordum.hakli ciktim.bu arkadas tam bir görev adami.ondan ceza sahasi içine koşmasini fernando'nun yaptiği gibi bekleyemeyiz.ama fernando'dan ayaklari ve fiziği daha iyi kabul edelim.fernando casperdi topu defansa atip yok oluyordu.bu arkadaş tam bir pas istasyonu.kendinden çok şey beklemiyorum bazi arkadaslar dripling yapmasini,3.bolgeye hucuma gelmesini bekliyor.n'zonzi boyle birisi değil futbolu basit oynayan hizli oynayan bir oyuncu.fernando yaninda ki adama pas veremiyordu top kaybetme korkusunda bu arkadas boyle değil.

HITC Sevens tarafından yapılan "Yazın yapılan kaçırmış olabileceğiniz 7 büyük transfer" listesinde yer almış. Buradan da ne kadar önemli oyuncu olduğu anlaşılıyor. Ne yazık ki Falcao yüzünden pek konuşamadık bile kendisini.

Oyunu ileri taşıyacak bir oyuncuya (ki bu şu an Seri) ihtiyaç duysa da pozisyon bilgisi ve mücadele becerisi çok sağlam. Lakin bu adamı defansın ortasına bırakıp, hadi bütün atakları kes diyemezsin. Orta saha kurgumuz oturunca mevcut halini de aşacağına inanıyorum.

Bence defansta da denenmeli..İleriye muhteşem uzun top atıyor.. Defansımızın seviyesi İsmael Bouzid - Fernando Meira seviyesinde olduğu için orada da ciddi iş yapar.. Kademeleri vs.. Luyindama Marcao'dan iyi.. Kendine güvenen bir adam orada iş yapabilir..Önüne Ömer Bayram-Seri'yi koyarsın..Belhanda-Diagne'yi oynatmasın böylece defanstan Luyindama ortasahadan Selçuk-Belhanda + Diagne ruhsuzlarından takımı arındırarak takıma can suyu vermiş olursun..

Takımın omurgasında ciddi kalite sorunu var ve bunun devşirme oyuncularla çözmekten başka çare yok..

Şimdi maçı tekrar izliyorum da adamın pozisyon bilgisi bayağı iyi. Rakip takım ataklarında hep olması gereken yerde.

Nazar değmesin.

Geri
Üst Alt