#92 Steven Nzonzi

Oyunu ileri taşıyacak bir oyuncuya (ki bu şu an Seri) ihtiyaç duysa da pozisyon bilgisi ve mücadele becerisi çok sağlam. Lakin bu adamı defansın ortasına bırakıp, hadi bütün atakları kes diyemezsin. Orta saha kurgumuz oturunca mevcut halini de aşacağına inanıyorum.
Kendiliginden ileriye gidiyor zaten durmuyor

Bu adamın önüne 2 tane zımba gibi orta saha koyacan bak ozaman keyfine.Hala Znonzi,Seri,Belhanda 3 lüsünün uyumlu olduğunu düşünmüyorum.Şaka maka dombili ömer bile fark yarattı orta sahada.Neden çünkü adam pır pır gitti geldi sürekli.

Bu adamın önüne 2 tane zımba gibi orta saha koyacan bak ozaman keyfine.Hala Znonzi,Seri,Belhanda 3 lüsünün uyumlu olduğunu düşünmüyorum.Şaka maka dombili ömer bile fark yarattı orta sahada.Neden çünkü adam pır pır gitti geldi sürekli.
o 3lü şu ana kadar beraber oynamadı.seri ile 1 maç oynadı nzonzi sadece.onda da seri atıldı.yanlıs yorum...

Handa'nın olduğu herhangi bir orta saha uyumlu olamaz zaten.

Patron ya gerçekten büyük futbolcu Nzonzi böyle büyük takımlarda izlerken sıradan geliyor ama bizim takımın içinde izleyince gerçekten bize fazla gelen bir oyuncu olduğunu anlıyorsun..

İyi topçu kaliteli topçu ve çok tecrübeli ve herşeyi olması gerektiği gibi yapıyor fakat ben daha çok cuellar tarzı savaşçı bir önliberoyu tercih ederim.

Üstad, Seri tam ne zaman katıldı hatırlamıyorum ama Avusturya kampına katıldı sanki temmuz bitmeden.

Yangın yapmak istemiyorum, muhtemelen takımın kondisyon yüklemesi CL’nin ilk haftası maksimuma çıkacak şekilde ayarlandı ama takımın şu anda fizik seviyesi de yeterli değil. Ne kadar iyi oynamasak da iki maçı döve döve almamız lazımdı ama yapamadık.

Nzonzi fiziğiyle oynayan adam doğru, işte tam olarak bizimle sezon öncesi çalışmaması bu yüzden iyi oldu çünkü adamın en önemli özelliğini bile kullanamazdık şu anda eğer bizimle kampa gelseydi.

Profeyonel değiliz ama bu planlamayı hiç anlamadım, hoşuma gitmedi.

Sen lige bomba gibi girecek şekilde yüklemeni yap. CL zaten 6 hafta, fizik kondisyon düşecekse ligin ilk yarısında son 5-6 hafta düşsün gerekirse, CL’yi en üst seviyede arada çıkarırsın yine.

İlk maçlarımızı fizik kondisyonla kazanalım takım uyum yakalayana kadar, sonra takım birbirine alışınca, Feghouli falan kendini bulunca taktikle, organizasyonla kazanırız zaten.

Feneri gaza getirdik durduk yere moralim bozuk.
Yok yav Belhanda ile İstanbul'da idmana çıkmıştı 31 temmuzda mı ne, Avusturya'ya gitmedi.

Sessizce geldi fazla konusulmadi ama belkide hepsinden fazla yararli transfer

EDkiHTxW4AEemhj

Geri
Üst Alt