#92 Steven Nzonzi

Aynısını demiştim bulmaya üşeniyorum şimdi. Bi maçtan sonra çok manidar röportaj vermişti, heh tamam işte sıçtık bu adam da salacak demiştim içimden kendi kendime. Adam memnun değil takımın halinden. Oynanan oyundan, sistemsizlikten, antremanlardan, takım arkadaşlarına kadar memnun değil bu belli bişey çünkü memnun olunacak bir şey tok. Bizim halısaha takımı daha fazla zevk veriyor yemşn ederim
1 oyuncu kötü olur tamam 2 kötü olur tamam 3 kötü olur tamam hadi bilemedin 4 tanesi kötü olur da ama takımın tamamının kötü olduğu bir yerde hâlâ bireysel olarak futbolcular suçlanıyor ilk olarak. Sonra laf hocaya geliyor ancak o da belki yani.

Sahada ilk defa top oynuyor gibi bir izlenim veriyor bizim takım. Bunu geçtim mücadele bile yok çünkü herkeste bir kabullenmişlik var nasıl olsa bizden bir bok olmaz diye savaşan bile yok sahada. En son bu adam vardı savaşan işte ama o da bıraktı.

Ben olsam ben de kıçımı yırtmam yanımdaki adamların yürümesini gördükçe.

sent via GSC

Çevresinde başıboş adamlar olunca bir insanın kendini salması çok normal iş ortamında kimse özveri göstermeyi geçtim kendi işini yapmazken, siz niye kendinizden fedakarlık yapasiniz ki bunu anlamayacak kadar insan psikolojisinden uzak olmak bilmiyorum baba parası ile yaşayarak filan olur anca herhalde. Maçı da 2-0'dan sonra takip etmedim de ne yaptıysa normal şu takımda. Bir tek Lemina ve Andone hırslı tipler onlar da kişisel özelliklerinden dolayı ama yel değirmenlerine karşı savaşmaktan yorgun düşerler illa ki onlarda

1 oyuncu kötü olur tamam 2 kötü olur tamam 3 kötü olur tamam hadi bilemedin 4 tanesi kötü olur da ama takımın tamamının kötü olduğu bir yerde hâlâ bireysel olarak futbolcular suçlanıyor ilk olarak. Sonra laf hocaya geliyor ancak o da belki yani.

Sahada ilk defa top oynuyor gibi bir izlenim veriyor bizim takım. Bunu geçtim mücadele bile yok çünkü herkeste bir kabullenmişlik var nasıl olsa bizden bir bok olmaz diye savaşan bile yok sahada. En son bu adam vardı savaşan işte ama o da bıraktı.

Ben olsam ben de kıçımı yırtmam yanımdaki adamların yürümesini gördükçe.

sent via GSC
Sen prof.degilsin senin yapman normal ama o yapmaması lazım Futbolcunun bile karekterlisi önemli çok saçma bi bakış açısı sen oyununa devam et zaten taraftar görüyor seni ve hakkini veriyor .

Adam kendini saldı diye alkışlayacaklar var nerdeyse söylenecek bisey yok vallah

AS Roma salak mı adamı 2 sene bedava yollasın.

Hadi Roma salak, Premier League takımları aptal mı? Ispanya takımları öküz mü?

Herkez uyudu, kaçırdı, biz aldık değil mi?

Bırakın ya haha, herifin çöpün teki. Hız yok, tempo yok, top kapma yok, biraz ayağı iyi o kadar.

30 yaşında ki Mehmet Topal’dan iyi olduğunu düşünmüyorum.

Oyuncuları gamsızlık dışında hiçbir şey için eleştiremiyorum artık. Çünkü bir takımda bu kadar fazla adam kötü görünürken, taktiksel dokunuş istemeyen kalecimiz dışında kimse istikrarlı şekilde iyi oynayamıyorken, herkes ilk geldiği andan itibaren 1-1.5 ay içinde çöpe çıkıyorken hala oyuncuları hedef almak kendi yarı sahanda top çevirmeyi andırıyor bana. Şu an gerçekten Ronaldo olsa bu takıma ŞL'de belki 2-3 puan kazandırabilirdi, bütün oyuncuların performansını düşüren korkunç bir teknik yönetime sahibiz.

takimin basinda hoca olmadigini fark edince saldi reis.
takimin en degerli oyuncusu

Takimin bostandan farkli olmadigina ayikinca birakti adam topculugu demek ki

Hoca istifa etmeden, bu takimda biraz hedef kucultmeden bizden hiçbir şey olmayacak belli ki

Korktuğum başıma geldi. Nzonzi'de takıma ayak uydurdu.

Kimse Nzonzi'yi suçlamasın. Adam yetenekleri ölçüsünde son maça kadar takımın en iyisiydi. Ama üzüm üzüme baka baka kararır demişler. O da bozdu son maçta kendini. Bu adamın yerine kim alınsa bu takım iyi oynardı ? Tek tek oyuncuları eleştirmek yersiz. Bir oyun planı olur ve bu adam bu planı bozar, mücadele etmez vs eleştirirsin. Ama şu aşamada bu adama laf söylenmez.

AS Roma salak mı adamı 2 sene bedava yollasın.

Hadi Roma salak, Premier League takımları aptal mı? Ispanya takımları öküz mü?

Herkez uyudu, kaçırdı, biz aldık değil mi?

Bırakın ya haha, herifin çöpün teki. Hız yok, tempo yok, top kapma yok, biraz ayağı iyi o kadar.

30 yaşında ki Mehmet Topal’dan iyi olduğunu düşünmüyorum.

önünde 2 tane delici ileri top taşıyan adam lazım bu kadroda olmuyor tabi

Sen prof.degilsin senin yapman normal ama o yapmaması lazım Futbolcunun bile karekterlisi önemli çok saçma bi bakış açısı sen oyununa devam et zaten taraftar görüyor seni ve hakkini veriyor .

Anlaşılan hayatında hiç bir takım sporunda bulunmamışsın. Sen istediğin kadar mücadele et yanındakiler etmezse ister istemez sen de buna ayak uydurursun bir yerden sonra.

Yok taraftar hakkını verir bilmem ne romantizm bunlar.

sent via GSC

Dünyanın en ruhsuz ve donuk 2. topçusu. 1. de Seri. Yanındakiler top oynamıyor diye 3 haftada salan topçuyu da korumayalım lütfen. Melo yanında top oynamayanları azarlıyordu, dövüyordu. 40 yaşında Emre bile oynayın lan diye yanındakilere atarlanıyor. Karakter meselesi diyebilirsiniz fakat şunu da idrak edelim Nzonzi'nin dünya şeyinde değil.

Nzonziyi de mi yiyeceksiniz lan ft fetisistleri. Yeter herkes suclu hocaniz puripak.

Fatih hoca top filan oynatmiyor top oynatamayan adami kovarlar kardesim ya istifa ya da kovulacak.

Gelmisler nzonziye laf soyluyorlar yav

Nzonziyi de mi yiyeceksiniz lan ft fetisistleri. Yeter herkes suclu hocaniz puripak.

Fatih hoca top filan oynatmiyor top oynatamayan adami kovarlar kardesim ya istifa ya da kovulacak.

Gelmisler nzonziye laf soyluyorlar yav
Terim hakkındaki görüşlerini Fatih Terim başlığında yaz. Kimse buraya yazmadan önce Terim'e sallamak zorunda değil, senden izin alacak da değil.

Nzonzi iyi oyuncu ama bu takim icin cok agir, rakip orta sahayi cok rahat geciyor dünyanin en iyi kesicisi ol rakibine.yetisiyorsan oynadin futbol da bir yere kadar. Daha defansif oynayan takimlar icin cok daha uygun bir oyuncu. Bizim gibi defansla orta saha arasinda dünya kadar bosluk verem takimlar icin degil.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim hakkındaki görüşlerini Fatih Terim başlığında yaz. Kimse buraya yazmadan önce Terim'e sallamak zorunda değil, senden izin alacak da değil.

Bunlar benim ft ile görüşlerimden bağımsız konular. Hocanın formsuzlugu yüzünden takımın en iyi oyuncularından birini yedirmeyiz. Sallanacak yorumlanacak adam bellidir.

Her topçunun başlığının altında çöp yazıyor, bu kadar adam kötü topçu değil herhalde. Sıkıntı hocada

Klas oyuncu ama bu adamla biz baskılı oyun oynayamayız. Rakip orta sahayı sindiremez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt