- 1 Haziran 2015
- 24.866
- 17.555
- 1.998
bu adam hızlı bir adam olmadığı için etrafında bu açığını kapatacak oyuncuların olması lazım. ama bizde onlar olmadığı için o da kötü görünüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene başında Uğur karakullukçu eleştirince linç yemişti ama haklıymış.Ben de laf etmiştim Uğura.Bugun gustavoyu sonra atibayı falan izledim.Kalite tartışmasına girmeyeceğim ama bizde oynayacaksa stoper oynamalı Nzonzi.Evet neredeyse her maç iyi oynuyor ama kendine.Takıma faydası yok.Ortasaha çizgisini geçmeyen bir adamı ancak stoperde oynatırsın ancak.
Zonzi takima uyum sagladi maalesef. Resmen saldi. Teknik direktörün kabahati.Sene başında Uğur karakullukçu eleştirince linç yemişti ama haklıymış.Ben de laf etmiştim Uğura.Bugun gustavoyu sonra atibayı falan izledim.Kalite tartışmasına girmeyeceğim ama bizde oynayacaksa stoper oynamalı Nzonzi.Evet neredeyse her maç iyi oynuyor ama kendine.Takıma faydası yok.Ortasaha çizgisini geçmeyen bir adamı ancak stoperde oynatırsın ancak.
Oyunu hiç rakip yarı sahaya yıkamıyoruz ki, takım halinde rakip yarı sahaya yerleşmek için topu orada oynayabilmen lazım. Topu oraya taşıyamadığımız için ne Zonzi'nin pasörlüğünden ne de Luyindama-Marcao'nun çevikliğinden faydalanabiliyoruz. İlk hafta Denizli maçında o tarz bir top oynamaya çalıştığımız için Marcao hızlı hücumda 2 sarı kartla atılmıştı. Haftalar geçtikçe topu daha kendi kalesine yakın oynayan, ilerde çoğalamayan, rakip kaleye yerleşemeyen bir takıma dönüştük. Zonzi'nin 8 numara oynamışlığı daha çok, Seri'nin performansı felaket, Zonzi'nin de 6'da çok fark yarattığı yok. Donk'u 6'ya atıp, Zozni'ye 8 yaparsak hem pasörlüğünden daha çok faydalanırız, hem de çok daha kırıcı bir orta sahaya sahip olabiliriz. Tabii bunları yapmak için önce biraz risk almak lazım.
Takimin kadro planlamasi rastgele piyasa degeri en yüksek oyunculari en ucuz sekilde toplamak üzerine oldugu icin mevkileri kaliteli adamlarla doldurabildik ama totalde oynatmak istedigi oyunu oynayacak malzememiz yok. Zonzi iyi oyuncu ama ön tarafta bu kadar hareketsiz adamlar varken Zonzi duruyor, Mariano ile Nagatomo'yu da oynatinca hic bir sey yapamiyorsun. Hadi 1 Feghouli oynasa 2 Zonzi olsa yeter ama bir sürü temposuz adamla oynanmaz.Bence daha oybatmaz.
Evet kaliteli oyuncu ama bizim takıma olmadı. 10 metrekare de oynuyor oyunu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence daha oybatmaz.
Evet kaliteli oyuncu ama bizim takıma olmadı. 10 metrekare de oynuyor oyunu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Futbol fakiri bir yorum
Nzonzi kendi alanına hükmeden bir oyuncu
Sürekli rakibe basan pres yapan bir oyuncu değil görevi de o değil.
Lemina ve Ömer ile birbirlerini çok güzel tamamlıyorlar
Seri de joker olur bu orta sahaya
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi