#92 Steven Nzonzi

Balik hafizali gsc.

Sene basi cok iyidi ancak sonradan Terim bunu kesti ve ogun bugundur kasten oynamiyor.

Bu devre arasi gonderebilir FT. Ama bu adamin asla kotu oldugunu dusunmuyorum. Tamamen Terim le aralarinda sorun olmasindan kaynakli grevde!

Ya kusura bakmayın da başlarım öyle işe. Böyle iş ahlakına sahip bir futbolcu bir dakika bile kulübün bünyesinde barındırılmamalı. Terim'le aralarında sorun beni ilgilendirmez. Maaşını tıkır tıkır alıyor mu? Alıyor. O zaman kazandığı paranın hakkını verecek, elinden geleni yapacak.

Bu rezil kadroda biraz sivrilince biraz abarttık kendisini aynı Ömer Bayram'da olduğu gibi.

Kağnı gibi adam geri dönene kadar mevsimler değişiyor. Üstüne son dönemlerde takımı iplemeyince iyice çekilmez bir oyuncu oluyor.

Fazla zorlamayalım devre arası yolları ayıralım.

mac sonu aciklamalarinda 1er kelime soyledi sadece 2 kere , morali asiri bozuk

Lig için aşırı defansif oyuncu.

Modern çağ da orta saha daha dinamik, çevik ve hızlı olmalıdır.

Kaliteli Adam ama şu anda takım yapısına bakıcınca, Terim'in Ömer-Lemina tercihi daha anlaşılır şeklinde.
Yazdığım yazı. November...

Enteresan bir Transfer.
Herkez mutlu idi geldiğinde. Yalan yok çok sevindik, Melo sonrası ön libero ya kaliteli Adam geliyor diye.

Ama dikiş tutmadı gibi..

30+'lük yılda 4-5 milyon alan kiralık adamlarla takım kurup başarı beklemek anca futbol cahili td'lerin yapacağı bir iş.

bu adamın mevkisi ön libero. pasları isabetsizdir, mücadelesi düşüktür bu tarz eleştiriler mantıklı da ön liberonun ben fazla koşanını görmedim. busquets, pirlo, melo bunlar da koşmazdı. ön liberonun olayı pastır, top çalmadır; kendi bölgesinde boğuşmaktır, mücadele etmektir, defansa yardım etmektir. kendi göreviyle ilgili eleştiriler elbette mantıklı ama zaten adam eksik olmasa roma iki yıl niye kiralık göndersin o kadar para verdiği adamı. 11 futbolcunun kaleci dışında hepsi koşsun isteniyor. koşan ndiaye'yi, belhanda'yı gördük yemedikleri eleştiri kalmadı. onyekuru gol atamadığında ne gerizekalılığı kaldı ne çöp oluşu.

yani nzonzi, seri kötü ve koşmuyorlar. peki selçuk çok mu koşuyor, mücadele ediyor da sözleşmesi uzatıldı. kiralık adamı eleştirmek, suçu onlara atmak kolaydır. takım içinde gruplaşmaya mı girmiş bu adamlar da bu kadar suçlanıyor. geleli 4 ay olmuş tipler neyin gruplaşmasını veya hoca'yı göndermek için ayak oyunları yapsınlar. bu adamlardan profesyonellik bekleniyor. beklenmeli tabii de senin hocan, onun yardımcıları ne kadar profesyonel onu önce bir tartışmak lazım.

hoca bireysel yeteneklerden medet umduğu için hayal kırıklığı içinde. bu kafayla ancak arda turan'ı, melo'yu aldırır ondan sonra görürüm ben koşan adamı. millet 35 yaşındaki atiba'dan, 38 yaşındaki emre'den verim alıyor da iyi kötü roma'da oynamış, kariyeri olan nzonzi'den verim alınamıyorsa tek sıkıntı oyuncuda değildir. sıkıntılıysa da baştan aldırmayacaktın.

terimi sallamadığı hoca olmadığının net şekilde farkına varmış oynamıyor
dün tuchel, gs'ın iyi oyuncuları var dedi yani adam diyor ki malzemeyi işleyecek birileri yok.

yorumlarda o yüzden komik. olmayan meziyetleri talep ediliyor. senin elinde oyuncusunu kullanmayı bilmeyen ona göre görevler vermeyen bir hoca olursa her oyuncu moktan her oyuncu çöp olur şu an içinde bulunduğumuz durum gibi

Dünyanin en uzun 2. veya 3.ön liberosu olmasina ragmen adam tenezzül edip hava toplarini süpürmüyorsa mac satiyordur, hocayi iplemiyordur. Mutsuzdur.

Dün adamın ayağına bastılar bu sinirlenip çekti diye sarı gördü, sonra da maçtan koptu zaten. Böyle anlarda hırs yapmıyor aksine kopuyor oyundan.

Melo farkı temelde buradaydı, hem kendini hem takımı ateşliyordu.

Diagne, Brüj de kadro dışı kalmadı mı ağa? Kiralık olmasına rağmen

Biz neden kadro dışı kararı almıyoruz? En azından bir süreliğine?

Oynamak istemiyorum ne demek? Çok net söylüyorum kadro dışı kalmalı, ve bunu resmi siteden açıklamamız lazım.

Galatasaray ne hale gelmiş vay be.

Bu adam inanılmaz iyi başlamıştı. Takımın formsuzluğu onu da etkiledi.
Inanılmaz ıyi başlayıp her maç kesik yesem.bende kılımı kıpırdatmam bu leş takım ve takım arkadaşları için.
Hayvan gibi top çalıcam defe yardıma giricem. Topu kapicam belhandaya pas atacam. Yanındaki adama pas atamayacak
Çok bile oynuyor kral zonzi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt