Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.930
- 5.534
- 1.983
Yeni malatyaya gönderen arkadaşla komisyon transferi diyen arkadaş yorum yapmamış en azından zaman verilmesi gerektiğini anlamışlardır gol atamayadabilirdi 2. Yarı gayet diriydi çocuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok fazla pas hatasi falan yapti ilk yari, ikinci yari daha iyiydiNe açıdan?
İkinci yarı iyi oynadı inşallah her maç iyi oynar.
Çoğu kişi bu cümleyi goygoy olarak kullanıyor ama aslında çok acı bir gerçek5-6 haftaya geri gider FT antrenmanını yiyince.
yooo ciddiyim gayetÇoğu kişi bu cümleyi goygoy olarak kullanıyor ama aslında çok acı bir gerçek
Vallaha ben sizin gibi skor yorumcusu değilim. Aytaç yerine o geri pası boey verse ana avrat sövüyordun adama burada şimdi.Yeni malatyaya gönderen arkadaşla komisyon transferi diyen arkadaş yorum yapmamış en azından zaman verilmesi gerektiğini anlamışlardır gol atamayadabilirdi 2. Yarı gayet diriydi çocuk
Ben mi skor yorumcusuyum ilk yarıdan adamı malatyaya gönderip maç sonunda en ufak adama destek vermemişsin sonra skor yorumculuğu de ben ne demişim adam gol atamayada bilirdi en azından zaman vermek ten bahsetmiştim zoruna gidiyorsa yazılan Malatya felan da diye ziplamayinVallaha ben sizin gibi skor yorumcusu değilim. Aytaç yerine o geri pası boey verse ana avrat sövüyordun adama burada şimdi.
Verilen bonservis ve maaş belli kötü çıksa bile carole gibi zarar etmeden satılır ama 15-20 milyona satarız hayaline kimse girmesin adamın kapasitesi belli.