#93 Sacha Boey

E8DVKZJXEAElTcA

(y)

Golden sonra özgüveni kendine geldi. Hamleleri daha düzgün ve aldığı pozisyon daha iyiydi. Bence sağ bek sorununu çözdük bir süreliğine.

Çalım yetenegi cok iyi,klas bir futbolcu

İlk yarı Luyindama'nın dengesiz iki pasına maruz kalınca biraz çekingen oynadı ama sonra hemen kısa kısa şovlarını yaptı.

İkinci yarının başında Berkan'a kestiği top çok iyiydi. Sonra golünü de attı aslan parçası 🧿

Maşallah demeye korkuyorum, tamam çok güzel başladı işin hücum tarafında da defans tarafında da net Yedlin 'den Linnes 'den filan daha çok katkı verir diyeceğim de

Fatih Terim & Sacha Boey ve antrenman üçlüsü bir araya gelince muhtemelen ligin 6. 7. maçında filan Boey 'e de sövüyor oluruz, adamı farklı kılan özelliği atletizm olduğu için onları hemen siler Fatih Terim üzerinden

Hani Mostafa Mohamed 'in ilk geldiği halini hatırlıyorum bu fiziğiyle rakibi bu kadar ezen bir forvet izlememiştik kaç maç sürdü ?

Yeni malatyaya gönderen arkadaşla komisyon transferi diyen arkadaş yorum yapmamış en azından zaman verilmesi gerektiğini anlamışlardır gol atamayadabilirdi 2. Yarı gayet diriydi çocuk
Vallaha ben sizin gibi skor yorumcusu değilim. Aytaç yerine o geri pası boey verse ana avrat sövüyordun adama burada şimdi.

Verilen bonservis ve maaş belli kötü çıksa bile carole gibi zarar etmeden satılır ama 15-20 milyona satarız hayaline kimse girmesin adamın kapasitesi belli.

Vallaha ben sizin gibi skor yorumcusu değilim. Aytaç yerine o geri pası boey verse ana avrat sövüyordun adama burada şimdi.

Verilen bonservis ve maaş belli kötü çıksa bile carole gibi zarar etmeden satılır ama 15-20 milyona satarız hayaline kimse girmesin adamın kapasitesi belli.
Ben mi skor yorumcusuyum ilk yarıdan adamı malatyaya gönderip maç sonunda en ufak adama destek vermemişsin sonra skor yorumculuğu de ben ne demişim adam gol atamayada bilirdi en azından zaman vermek ten bahsetmiştim zoruna gidiyorsa yazılan Malatya felan da diye ziplamayin

Ben anlamıyorum aynı çocuğu Ajax, Atalanta, Lyon falan bu yaşta oynatsa ağzınız açık izlersiniz nasıl bulmuşlarda oynatmışlar diye, adam bugün cidden güzel oynayıp üstüne bir de gol attı beğenmiyorsunuz. Beğenmeyen gitsin bunun 3te 1i kadar dominant oynayamayan Rosier falan izlesin.

Geri
Üst Alt