#93 Sacha Boey

Sene sonuna kadar Omar ın devam etmesinden yanayım ama yaz kamp döneminin başladığı ilk günden itibaren Boey e tekrardan güvenilmek gerekiyor. Boey 21 Omar 30 yaşında bunu göz önünde bulundurarak Boey i kazanmaktan yanayım

Ne bileyim Babel e bu kadar güveneceğimize 1 maçta da Morutan ı görsek mesela, Gomis her maç ilk 11 çıkana kadar Halil ne yapıyor bu takımda bir geleceği olabilir mi ona bakalım. Her maç her maç Arda gireceğine Barış Alper girsin. Tamam Baran çıksın oynasın Hamza ilk 11 başlasın demek çok hayalcilik olabilir belki ama 7-8 ay önce 4 mil.€ bonservis verip aldığımız Morutan, 2 mil.€ verip aldığımız Barış Alper de kadro dışında kalmasın 5 mil.€ bonservis ödediğimiz Mostafa Mohamed orda otururken Gomis ilk 11 başlamasın her maç her maç

Sonra niye oyuncu satamıyoruz, bizim oyuncularımıza niye talip çıkmıyor diyoruz 35 yaşında Babel Muslera ve Arda ya 36 yaşında Gomis e neden talip çıksın kim niye para ödesin?

Bi yerli sağ bek alıp beraber rotasyona sokmak lazım. Boey sene başında vaat ettikleriyle kolayca vazgeçilecek bi oyuncu değil. Sorunun ne olduğunu ancak iyi bir hoca geldiğinde anlarız

kiralık gönderelim

hatta duruma göre 2 senelik bir kiralama süreci düşünülebilir.

tutmazsa salarız

Bu müzmin sakat’a 500 binlik teklif bile varsa hemen gönderilmeli.

Trent'i çok seviyorsun ona özeniyorsun sürekli herfifi stalklıyorsun tamam da biraz da futbolun benzesin.

Buna laf etmem. Avrupadan alabileceğimiz çok ucuz bir maliyete deneme transferidir. Belki sürekli oynayacağı bir takıma kiralarsak bir şeyler olur. Benim anlamadığım Omar nerede?

Bu ne rezilliktir birader ..Trezegurt resmen içinden gecti en rahat macidir muhtemelen..
Bu Trezeguetye en formda olduğu zaman 18 lik ozan kabak adım attirmamisti ..
Boeye sans verilsin diyordum ama savunması gerçekten rezalet her pozisyon bıraktı bir de ben dokunmadım mimikleri çekiyor manyak herif

Adam maci zerre salllamadi.barcelona maclarindaki halini de biliyoruz

Geri
Üst Alt