#93 Sacha Boey

bu elemanın suratı niye mahkeme duvarı gibi son zamanlarda

Sakatlıktan sonra ilk defa ben buradayım dedi. İnş bi daha sakatlık falan olmaz da böyle devam eder. Çok iyi bi bek olma potansiyeli var umarım heba etmez

6E55EC62-6E59-49C4-9B21-23572C77F184.jpeg

Cok saglam oynadi. Birebirlerde adamlara adim attirmadi.

Boey'in asıl sorunu bence hücuma çıktığı maçlarda. Ligde Boey hücuma çıktığında geri dönüşleri yapamıyordu bu maç hücuma çıkmadığı için pek bu sorunu yaşamadı. Omar'ı ligde tercih etme nedeni bu bence geri dönüşlerde Boey'den çok daha iyi. Boey sakatlıktan önce geri dönülerde daha iyi idi ama sakatlıklardan sonra ger dönüşlerde son hızla değil de daha temkinli ve yavaş şekilde dönüyor gibi en azından benim gözüme çarpan bu.

önceki haftalarda nelsson'u nasıl eleştiri aldığında övdüysem aynısını boey içinde söylüyorum. Boey belki nelsson kadar tecrübeli bir oyuncu değil ama kesinlikle bir potansiyeli var. Belli ki hala sakatlığın izlerini atamamış. Bu kadar kolay yok edilmemesi lazım

boey mariano gibi tekniğiyle oynayan oyuncu değil, fiziğiyle oynayan bir oyuncu. Fizik olarak zayıf olunca haliyle performansı çekilmez oluyor

fiziğini toplarsa tekrar katkı verir ben hala güveniyorum

bazen yerin dibine batırmadan sabretmek gerekir. Nelsson ve Boey'e güveniyorum dedim ikisi de sağolsun yanıltmadı

Yarı boyundaki Rıdvan a kafa vurdurduğu an iyi sövdüm.

oyuna girdikten sonra cok kotu performans sergiledi. gecmis ic saha maclardan birinde veya ikisinde yaptigi bireysel hatalarin bir benzerini bugunde yapti. ayagindaki topu kaptirdigi top az daha gol oluyordu.

alaninda bire birlerde olsun, kademeye giris olsun, yan toplari karsilma olsun-hele ridvan'a kafa vurdurmasi bir cok yonden eksi yazdi kendisine.. pozisyon alisindan ,topa cikmasina bastan sona falso error idi bu pozisyon.

bjk tum takim risk alip cikmisken, kendisi llk geldigindeki ciktigi ilk macta yaptigi gibi fisek gibi arkaya kacis yapmasini beklerdim. malesef babel'e hic destek olmadi ofansif anlamda...
< ; > bjk bakti boey gomulu bekliyor, ordan bolca geldiler.hocalari oyuna ridvani alarak bunu net belli ederken, bizim oyuna babel,gomis gibi asiri ofansif oyunculari almamizda kanimca gereksiz idi....ne boey ne omer kanat beklere ilac olmadi daha beter takim savunmasini geriye goturduler yaptiklari bireysel pas hatalari ve rakibi karsilama adina...

sozun ozu; sakatliktan dondukten sonra *lig ozelinde yerinde saymaya devam ediyor.........
zaten tam olarak oyunun iki yonunu oynayan bir oyuncu degil. mevcut durumda normal islevi olan defansif savunmayi bile vasat yapmasi, takimi asiri zorluyor.

barca macinda sure alirsa umarim hatasiz oynar.

normalde şu haliyle omarı kesemez

omar listede yok herhalde değil mi

Açık alanda sıvıyor gibi belli bir alanı savunurken daha iyi.

sanki sakatlanma riskine karşı zorlamıyor kendini. fizik toparladıkca daha özgüvenli tam performanslı oynayacaktır. omardan alacaktır formayı önümüzdeki sene.
sağ beklerimiz tamam solu düzeltmek lazım.

Geri
Üst Alt