- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morutan 21 yaşında, fiziği, oyun görüşü vs de ortada. Ekstra idman yükleyip bu yönlerini geliştirmeye çalışıyorlar ve bu yüzden de maç temposunu kaldıramayacağı için oynamıyor olabilir mi mesela?Kaç maçtır oynamıyor Morutan ? Seneye bizimle olmayacak Feg, Babel ilk 11 başlıyor. Senin sözleşmeli topçun ama kadroya bile almıyorsun. Değerini düşürüyorsun, özgüvenini kırıyorsun adamın. Bir kere özgüvenini kaybederse toparlaması zor olur genç topçunun. O yüzden iş işten geçmiş olacak yani.
İnşallah öyledir. 90 dk maç temposunu kaldıramayabilir ama girip 20-30 dk katkı veremeyecek durumda mı bu oyuncu ? Kaç maç bırak ilk 18i kamp kadrosuna alınmadı ? Böyle mi hazırlanıyor oyuncu, dışlayarak. Sen ne hissedersin mesela maç kadrosu açıklanıyor ilk 11-18 demiyorum kamp kadrosunu diyorum ve ismin yok. Takımla gitsen daha iyi değil mi ? Arkada bırakılan Arda'yı görüyoruz işte dışlanıyor.Morutan 21 yaşında, fiziği, oyun görüşü vs de ortada. Ekstra idman yükleyip bu yönlerini geliştirmeye çalışıyorlar ve bu yüzden de maç temposunu kaldıramayacağı için oynamıyor olabilir mi mesela?
Morutan'ı kim neden dışlasın yahu?İnşallah öyledir. 90 dk maç temposunu kaldıramayabilir ama girip 20-30 dk katkı veremeyecek durumda mı bu oyuncu ? Kaç maç bırak ilk 18i kamp kadrosuna alınmadı ? Böyle mi hazırlanıyor oyuncu, dışlayarak. Sen ne hissedersin mesela maç kadrosu açıklanıyor ilk 11-18 demiyorum kamp kadrosunu diyorum ve ismin yok. Takımla gitsen daha iyi değil mi ? Arkada bırakılan Arda'yı görüyoruz işte dışlanıyor.
Arda'yı örnek olarak verdim dışlanmayı hakedip haketmeme konusuna girmedim zaten. Ben öyle düşünüyorum. Umarım senin dediğin gibi çıkar da zımba gibi Morutan izleriz biz de.Morutan'ı kim neden dışlasın yahu?Eğer düzgün bir iletişimim varsa antrenörlerimle neden dışlanmış hissedeyim ayrıca. Deplasmana götürülmeme nedeni yine bireysel antrenmanlarına devam etmesi gereksinimi olabilir, içerdeki maçlarla kadroda olmasa bile tribünde zaten. Arda'yla Morutan'ı neden bir tutuyoruz ayrıca? Arda, yaptıklarıyla dışlanmayı sonuna kadar hak eden bi adam. Bence taraftar absürt yazarlara inanmayı ve senaryo üretmeyi bırakmalı artık.
Morutan 21 yaşında, fiziği, oyun görüşü vs de ortada. Ekstra idman yükleyip bu yönlerini geliştirmeye çalışıyorlar ve bu yüzden de maç temposunu kaldıramayacağı için oynamıyor olabilir mi mesela?
Keyifler nasıl? Torrent Hocamızı tebrik ettin mi?
Keyifler nasıl? Torrent Hocamızı tebrik ettin mi?
A++ bir bek gibi oynadı, ligte Omara formayı kaptırması garip.
Dün maçı izledin mi renktaş?
Dünya düzMorutan 21 yaşında, fiziği, oyun görüşü vs de ortada. Ekstra idman yükleyip bu yönlerini geliştirmeye çalışıyorlar ve bu yüzden de maç temposunu kaldıramayacağı için oynamıyor olabilir mi mesela?
Boey..