#93 Sacha Boey

Bir de bu çocuğa laf söylüyorlardı Kerem'den sonra aynı onun gibi parlayacak aslanım sakatlık etkisinden yavaş yavaş çıkıyor

Dembeleyi Depayı Abuyu maç sonunda cebinden çıkardı

Babel'in PvA'ya yardım ettiği kadar Kerem Boey'e yardım etmedi. Buna rağmen bence güzel oynadı. Birkaç basit hata yaptı onlar olmasa çok daha güzel olacaktı...

Sizce Boey'in komple sağ bek olması için hangi özelliklerini geliştirmeli?

Next Cafu. Aslanım benim.

Babel'in PvA'ya yardım ettiği kadar Kerem Boey'e yardım etmedi. Buna rağmen bence güzel oynadı. Birkaç basit hata yaptı onlar olmasa çok daha güzel olacaktı...

Sizce Boey'in komple sağ bek olması için hangi özelliklerini geliştirmeli?

Dün maçı izledin mi renktaş?

Bizim Torrent gider 1.5 yıldır oynamayan Omar'ı oynatır ama. Morutan da oynamaya başladığında katkı verecek ama iş işten geçmiş olacak.

Bizim çaycı gider tek gözlü Omar'ı oynatır ama. Morutan da oynamaya başladığında katkı verecek ama iş işten geçmiş olacak.
Çaycı; tek gözlü gibi antuvari yakıştırmalara son verelim.

Çaycı(!), Nou Camp tan bu skoru alabiliyorsa Barça bitmiş
Takımın bu yıl avrupada deplasmanda oynadığı oyunun aynısını oynadık. Değişen bir şey yok. Okan Buruk da olsa Abdullah Avcı da olsa Sergen Yalçın da olsa aynı oyunu oynardık muhtemelen.

Bizim Torrent gider 1.5 yıldır oynamayan Omar'ı oynatır ama. Morutan da oynamaya başladığında katkı verecek ama iş işten geçmiş olacak.
İş işten neden geçmiş olacak mesela, biraz daha açabilir misin?

İş işten neden geçmiş olacak mesela, biraz daha açabilir misin?
Kaç maçtır oynamıyor Morutan ? Seneye bizimle olmayacak Feg, Babel ilk 11 başlıyor. Senin sözleşmeli topçun ama kadroya bile almıyorsun. Değerini düşürüyorsun, özgüvenini kırıyorsun adamın. Bir kere özgüvenini kaybederse toparlaması zor olur genç topçunun. O yüzden iş işten geçmiş olacak yani.

Geri
Üst Alt