Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hüsnü'cüm nasılsın?
NOLDUUUU CENABETTIM HANİ HARİKA OYNADI CANCELOMUSUN LAN
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Babel'in PvA'ya yardım ettiği kadar Kerem Boey'e yardım etmedi. Buna rağmen bence güzel oynadı. Birkaç basit hata yaptı onlar olmasa çok daha güzel olacaktı...
Sizce Boey'in komple sağ bek olması için hangi özelliklerini geliştirmeli?
İsimler karışmış övgü PvA'ya olacaktıDün maçı izledin mi renktaş?
Çaycı; tek gözlü gibi antuvari yakıştırmalara son verelim.Bizim çaycı gider tek gözlü Omar'ı oynatır ama. Morutan da oynamaya başladığında katkı verecek ama iş işten geçmiş olacak.
Düzenledim, bir anlık sinirle yazmıştım.Çaycı; tek gözlü gibi antuvari yakıştırmalara son verelim.
Çaycı(!), Nou Camp tan bu skoru alabiliyorsa Barça bitmişBizim Torrent gider 1.5 yıldır oynamayan Omar'ı oynatır ama. Morutan da oynamaya başladığında katkı verecek ama iş işten geçmiş olacak.
Takımın bu yıl avrupada deplasmanda oynadığı oyunun aynısını oynadık. Değişen bir şey yok. Okan Buruk da olsa Abdullah Avcı da olsa Sergen Yalçın da olsa aynı oyunu oynardık muhtemelen.Çaycı(!), Nou Camp tan bu skoru alabiliyorsa Barça bitmiş
İş işten neden geçmiş olacak mesela, biraz daha açabilir misin?Bizim Torrent gider 1.5 yıldır oynamayan Omar'ı oynatır ama. Morutan da oynamaya başladığında katkı verecek ama iş işten geçmiş olacak.
Kaç maçtır oynamıyor Morutan ? Seneye bizimle olmayacak Feg, Babel ilk 11 başlıyor. Senin sözleşmeli topçun ama kadroya bile almıyorsun. Değerini düşürüyorsun, özgüvenini kırıyorsun adamın. Bir kere özgüvenini kaybederse toparlaması zor olur genç topçunun. O yüzden iş işten geçmiş olacak yani.İş işten neden geçmiş olacak mesela, biraz daha açabilir misin?
HeaaaaTakımın bu yıl avrupada deplasmanda oynadığı oyunun aynısını oynadık. Değişen bir şey yok. Okan Buruk da olsa Abdullah Avcı da olsa Sergen Yalçın da olsa aynı oyunu oynardık muhtemelen.