#93 Sacha Boey

----------Muslera
Yedlin-Luyi-Marcao-PvA
------Taylan-Berkan------
Sacha---Cicaldau---Barış
--------Mohamed-------

Yakında bu şekilde Sağ Açıkta görmeye başlarız...

Teknik kapasitesi kısıtlı. Uzun vadede buna da takacak insanlar olacaktır.

Bence iş yapmaz bizde he genç çok gelişir vs ama bilmiyorum bizim ligde beklerin ofansif becerileri daha yüksek olmalı, gol atmış olması bunu göstermiyor ileride pek varlık gösterdiği söylenemez açıkçası. Defansta da çok kolay geçildi he dediğim gibi tek olayı genç ve gelişime açık olması maliyeti uygun olması eleştirilmez ama bir takımda bu profilde kaç oyuncu olmalı tartışılır.

Ovmek içinde kotulemek içinde çok erken.en kötü aldığımız paraya hatta daha fazlasına satarız.2 kanatta oynayabiliyor iki kanadı da yedekler.nerden baksann iyi transfer..

Genc topçu da risk alınırın en büyük örneği. 1 gol salladi ilk maçında bu adamdan sittin sene zarar edemezsin bacağı falan kopmasi lazım Allah korusun. Şöyle transferlere can feda. Veteran lara 4 er 5 er milyon maaşlar verilsin istemiyoruz artık. 28 yaş üstü transfer istemiyoruz. Hele ki 28 yaş üstüne 5 yıllık sözleşme falan yeter Allah korusun kulübün iliğini sömürdüler yeter vallahi.

20 yaşında ama cok olgun oynuyor . farklı yorumlar için zaman

Geçen maçı izledim televizyonda gözüme devasa bir oyuncu gibi göründü baktım google'a boyu 1,78 miş hayret ettim . Arda Turan minnacık duruyor ama boyu 1,77 bu nasıl iş anlamadım. Acaba elf gözlerim bana yalan mı söyledi ?

Son dönemde FT elinde kim gelişti ki bu gelisecek

ub.mesaji

mahmut bizi mest etmişken bu arkadaşı almak biraz düsturlarımıza ters düşmüştür.

Ben beğendim. Hızlı, hücuma çıkışları güzel, özgüven falan da var. Çalım denemeleri oldu. Umarım parlatabiliriz.

Iyi gunde yazalim; defansif yanini gelistirmeli. Cok ortalama hatalar yapiyor.

Geri
Üst Alt