Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.678
- 21.759
- 2.643
Begenmiyorsan cik sen oynaIyi gunde yazalim; defansif yanini gelistirmeli. Cok ortalama hatalar yapiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Begenmiyorsan cik sen oynaIyi gunde yazalim; defansif yanini gelistirmeli. Cok ortalama hatalar yapiyor.
Arda daha kilolu bu cocuk daha yagsiz zayif olanlar genelde daha uzun gozukur saclar felan da havada bence 1 2 cm fazlasi yine vardirGeçen maçı izledim televizyonda gözüme devasa bir oyuncu gibi göründü baktım google'a boyu 1,78 miş hayret ettim . Arda Turan minnacık duruyor ama boyu 1,77 bu nasıl iş anlamadım. Acaba elf gözlerim bana yalan mı söyledi ?
Ne alaka şimdi ?Begenmiyorsan cik sen oyna
bence bişi yapmaz için birz bekleyelimIyi gunde yazalim; defansif yanini gelistirmeli. Cok ortalama hatalar yapiyor.
Benim ilk maçtan ve analizlerden gördüğüm. Şu aşamada yazmak bence daha olumlu. Ne yani adam eksik olamaz mı ? Zaten süper dolu dolu olsa her özelliği geleceğin yıldızı olarak top class takım veya liglerde izlerdik. Birkaç kez rakibi geçirdi ve basit hatalardı bunlar. Rakipte öyle kadife bilekli bir oyuncuda yoktu. Bunu söylüyorum. Genç ve gelişmeli zaten.bence bişi yapmaz için birz bekleyelim
Vasat topçulardan çok kolay çalım yedi evet.adam feyk gösterdi yedi iki defa.hucum gücü yeterli ama defansini çok geliştirmeli ilk izlenimlerinde haklısınBenim ilk maçtan ve analizlerden gördüğüm. Şu aşamada yazmak bence daha olumlu. Ne yani adam eksik olamaz mı ? Zaten süper dolu dolu olsa her özelliği geleceğin yıldızı olarak top class takım veya liglerde izlerdik. Birkaç kez rakibi geçirdi ve basit hatalardı bunlar. Rakipte öyle kadife bilekli bir oyuncuda yoktu. Bunu söylüyorum. Genç ve gelişmeli zaten.