#93 Sacha Boey

Geçen maçı izledim televizyonda gözüme devasa bir oyuncu gibi göründü baktım google'a boyu 1,78 miş hayret ettim . Arda Turan minnacık duruyor ama boyu 1,77 bu nasıl iş anlamadım. Acaba elf gözlerim bana yalan mı söyledi ?
Arda daha kilolu bu cocuk daha yagsiz zayif olanlar genelde daha uzun gozukur saclar felan da havada bence 1 2 cm fazlasi yine vardir

E8QJ7SwWUAEJ1os

bence bişi yapmaz için birz bekleyelim
Benim ilk maçtan ve analizlerden gördüğüm. Şu aşamada yazmak bence daha olumlu. Ne yani adam eksik olamaz mı ? Zaten süper dolu dolu olsa her özelliği geleceğin yıldızı olarak top class takım veya liglerde izlerdik. Birkaç kez rakibi geçirdi ve basit hatalardı bunlar. Rakipte öyle kadife bilekli bir oyuncuda yoktu. Bunu söylüyorum. Genç ve gelişmeli zaten.

Benim ilk maçtan ve analizlerden gördüğüm. Şu aşamada yazmak bence daha olumlu. Ne yani adam eksik olamaz mı ? Zaten süper dolu dolu olsa her özelliği geleceğin yıldızı olarak top class takım veya liglerde izlerdik. Birkaç kez rakibi geçirdi ve basit hatalardı bunlar. Rakipte öyle kadife bilekli bir oyuncuda yoktu. Bunu söylüyorum. Genç ve gelişmeli zaten.
Vasat topçulardan çok kolay çalım yedi evet.adam feyk gösterdi yedi iki defa.hucum gücü yeterli ama defansini çok geliştirmeli ilk izlenimlerinde haklısın

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnesten fazlasi yok simdilik ama potansiyeli var belli gelisime acik duruyor yaniltmazsa 2 seneye tekrar avrupada

İlk yarıda yediği fake çok kötüydü ona dikkat etmesi lazım. Defansı öne çıkan bir oyuncu böyle bir fakei bu kadar rahat yememeli ki başka bir rakip olsa o pozisyonda gol yemiştik muhtemelen.

İleri süratli koşuları var ama ne yazık ki pas atmiyorlar.iki kanadı da bu sene yedekler.bence iyi transfer.

Çok önemli bir artısı var. Tekniği zayıf, ancak pozisyon bilgisi olduğundan potansiyel açıklarını kapatıyor. Hücum konusunda da istekli. Çok maç yapması lazım bu takımın. 3 ay sonra olumlu şeyler yazacağız gibi hissediyorum.

Ancak arada hatalarından gol de yiyebiliriz. Sabır göstermek gerekiyor.

Adam olacak çocuk

sonu umarım carole gibi olmaz

Geri
Üst Alt