Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.763
- 2.333
- 1.913
İlah mısın silah mı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karar mekanizmasını geliştirmezse bir adım öteye çıkamaz.
Bir de malum kafa gidiyor arada.
Desteklenmeli sonuna kadar ama her an saçmalayabileceği unutulmamalı. Öyle 20-30 falan yalan.
Yunus kendine gelmeli artik. Sut cekilecek yerde pas veriyor, pas verilecek yerde şut cekiyor. Basip gidecegi yerde durup geri dönuyor, dribling yapilmayacak yerde 3kisinin arasina daliyor. Yabanci siniri olmasa ne yunus ne kerem 11 olamazdi şu halleriyleGol sonrası Yunusla sevinçleri önemli bir detaydı. İkisi birbirini yükselte yükselte devam ederler umarım.
Ekli dosyayı görüntüle 178709
Şu tablo çok iyi. Ama umarım milli takım mevzuları için geçici değildir bu çabası. Hiç güvenemiyorum Boey'e.
Açıklama yaptı takımdan ayrıyken hatta takım çalışmıyorken bile ben bireysel çalışmalara devam ettim ve çok faydasını gördüm dediKampa katilmadigi icin bukadar diri deniliyordu , herif hala makine gibi. Özel bir antrenör mu tuttu acaba, floryada antremanlari yaparken? Kimse derhal ise baslasin.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onunde Pavard ve Clauss var Milli takim icin. Pavard bu haftaki CL macinda sakatlanarak cikmisti.
Bir ihtimal Dubios veyahut Boey cagrilabilir.
Ozaman takim olarak yanlis birsey yapmisiz kamp dönemi, diger oyuncularin sanki bazen kosacak hali yok kene bu arkadas kara tren gibi yorulmak bilmiyor.Açıklama yaptı takımdan ayrıyken hatta takım çalışmıyorken bile ben bireysel çalışmalara devam ettim ve çok faydasını gördüm dedi