#93 Sacha Boey

Karar mekanizmasını geliştirmezse bir adım öteye çıkamaz.

Bir de malum kafa gidiyor arada.

Desteklenmeli sonuna kadar ama her an saçmalayabileceği unutulmamalı. Öyle 20-30 falan yalan.

1663361927692.webp

Onunde Pavard ve Clauss var Milli takim icin. Pavard bu haftaki CL macinda sakatlanarak cikmisti.

Bir ihtimal Dubios veyahut Boey cagrilabilir.

Karar mekanizmasını geliştirmezse bir adım öteye çıkamaz.

Bir de malum kafa gidiyor arada.

Desteklenmeli sonuna kadar ama her an saçmalayabileceği unutulmamalı. Öyle 20-30 falan yalan.

Eksiklerini kabul ediyorum ama bu herif olmasa 5-6 puan eksik toplardik bence şu ana kadar sezonun topçusu ..
Bu kadar cok hücuma çıkabilen sayılı bek vardır dünya üzerinde bir de dikkatimi çekti normalde boeyi boş birakirlardi bugün konyalilar baya baya tutmaya çalıştı böyle tehdit yaratması yunusun opsiyonlarıni da artırıyor..
İşin savunma kısmında da geçen sezona göre cok iyi Maşallah diyelim aslan parçasına..
Ne oldu ne değişti bilemiyorum umarım anlık değildir bu performansı ..

2022-09-17.webp

Şu tablo çok iyi. Ama umarım milli takım mevzuları için geçici değildir bu çabası. Hiç güvenemiyorum Boey'e.

Gol sonrası Yunusla sevinçleri önemli bir detaydı. İkisi birbirini yükselte yükselte devam ederler umarım.
Yunus kendine gelmeli artik. Sut cekilecek yerde pas veriyor, pas verilecek yerde şut cekiyor. Basip gidecegi yerde durup geri dönuyor, dribling yapilmayacak yerde 3kisinin arasina daliyor. Yabanci siniri olmasa ne yunus ne kerem 11 olamazdi şu halleriyle

Sezon sonu Boey: ''Sakat sakat oynamaya zorlandım. Bu kulüpte kalmak istemiyorum. Bırakın gideyim''...

Sonrasında Ümit Davala: ''Omar' ın oynayamayacağını bildiği halde sakat olduğu bahanesiyle oynamak istemedi. Bu işte bir şeytanlık var, vs vs''...

Bu arada sezon içinde birçok maçta profesyonel bir futbolcuya yakışmayacak yetersizlik ve çok kötü bir vücut dili sergilemişti...

Bunları bir araya getirince, yine Fatih Hocanın ekibinden birilerinin halt işlemiş olmasından şüpheleniyorum. Daha önce Serdar Aziz ve Nzonzi de iddia edildiği gibi...

Son 3-4 yıldır maça bu kadar hükmeden başka bir topçumuzun olduğunu hatırlamıyorum. Adami takımdan çıkart dinamizm yüzde 80 azalır o derece maça dinamizm katıyor harbiden tez konusu.

Açıklama yaptı takımdan ayrıyken hatta takım çalışmıyorken bile ben bireysel çalışmalara devam ettim ve çok faydasını gördüm dedi
Ozaman takim olarak yanlis birsey yapmisiz kamp dönemi, diger oyuncularin sanki bazen kosacak hali yok kene bu arkadas kara tren gibi yorulmak bilmiyor.

Geri
Üst Alt