Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Ham yapti abisiDemek bu hafta Nkoudou'yu yiyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ham yapti abisiDemek bu hafta Nkoudou'yu yiyecek.

Ligde ki en hızlı 2 oyuncuya karşı oynadı şimdiye kadar Onyekuru ve Nkoudou hiç kendini bozmadı bence bu ikiliye karşı. Hani bilmiyorum ligimize Adama Traore veya V.Junior filan gelmeyecekse bundan daha fazla hızıyla zorlayan bir oyuncu olmaz sanırım Boey ikendisinden hızlı adamlara karşı ilk adımı hemen atmayıp dikkatli davranması gerekiyor.
terste kalıp faul yapıyor ya da çalım yiyor böyle anlarda.
bugün zorlandı işte reis. ilk yarıda bolca faul yapmasında ilk adımı atıp dalmaya çalışması büyük sebepti. golü de böyle bir faul neticesinde kazanılan vuruştan yedik.Ligde ki en hızlı 2 oyuncuya karşı oynadı şimdiye kadar Onyekuru ve Nkoudou hiç kendini bozmadı bence bu ikiliye karşı. Hani bilmiyorum ligimize Adama Traore veya V.Junior filan gelmeyecekse bundan daha fazla hızıyla zorlayan bir oyuncu olmaz sanırım Boey i
Samicim aramiz nasil2.yarının sonlarında sahipsiz topa bjkli topçunun arkasından sprint atıp geçtiği pozisyonun videosu düşerse etiketleyin pls
Bu mu2.yarının sonlarında sahipsiz topa bjkli topçunun arkasından sprint atıp geçtiği pozisyonun videosu düşerse etiketleyin pls
Bu degildi ama bu da baya iyi.
Kim dedi bunu ustad. Saglam bi ürün kullaniyor olmali. Irtibata gecmeliyim acilAdam 10 numara mac oynadi ligin acik ara en iyi sag beki , mac esnasinda konuda Sascha ciksin Boey girsin diyenler vardi gercekten hayret ya
valla baya coktu , ben hatta sey yazmistim Sascha boeyin cikmasini isteyenlere tenis izlemesini tavsiye ederim yazmistim , biride bana sascha boeyi bu mac begenen su topu izlesin yazmistiKim dedi bunu ustad. Saglam bi ürün kullaniyor olmali. Irtibata gecmeliyim acil