#93 Sacha Boey

1667678676902.webp

adeta bir puma gibiydi :tbr:

kendisinden hızlı adamlara karşı ilk adımı hemen atmayıp dikkatli davranması gerekiyor.

terste kalıp faul yapıyor ya da çalım yiyor böyle anlarda.
Ligde ki en hızlı 2 oyuncuya karşı oynadı şimdiye kadar Onyekuru ve Nkoudou hiç kendini bozmadı bence bu ikiliye karşı. Hani bilmiyorum ligimize Adama Traore veya V.Junior filan gelmeyecekse bundan daha fazla hızıyla zorlayan bir oyuncu olmaz sanırım Boey i

Ligde ki en hızlı 2 oyuncuya karşı oynadı şimdiye kadar Onyekuru ve Nkoudou hiç kendini bozmadı bence bu ikiliye karşı. Hani bilmiyorum ligimize Adama Traore veya V.Junior filan gelmeyecekse bundan daha fazla hızıyla zorlayan bir oyuncu olmaz sanırım Boey i
bugün zorlandı işte reis. ilk yarıda bolca faul yapmasında ilk adımı atıp dalmaya çalışması büyük sebepti. golü de böyle bir faul neticesinde kazanılan vuruştan yedik.

ikinci yarıda işler ters döndü ama.

Gölge adam saça boey
Yigit kamkim maci izlediyse yeni slogani bulmuştur

Adam 10 numara mac oynadi ligin acik ara en iyi sag beki , mac esnasinda konuda Sascha ciksin Boey girsin diyenler vardi gercekten hayret ya

Adam 10 numara mac oynadi ligin acik ara en iyi sag beki , mac esnasinda konuda Sascha ciksin Boey girsin diyenler vardi gercekten hayret ya
Kim dedi bunu ustad. Saglam bi ürün kullaniyor olmali. Irtibata gecmeliyim acil

Kim dedi bunu ustad. Saglam bi ürün kullaniyor olmali. Irtibata gecmeliyim acil
valla baya coktu , ben hatta sey yazmistim Sascha boeyin cikmasini isteyenlere tenis izlemesini tavsiye ederim yazmistim , biride bana sascha boeyi bu mac begenen su topu izlesin yazmisti :ROFLMAO:

Geri
Üst Alt