#93 Sacha Boey

Aralarında en iyisi Tiago Santos gibi bence, Benfica'nın bu denli istemesi ancak tazminat sebebiyle almaması özellikle çok ısındırıyor beni, oynadığı lig itibariyle Singo'da hemen arkasına ikinci adayım. Sence hangisi daha iyi ve daha faydalı olur, izlediysen detaylı yazar mısın tarzları hakkında vs.

Aralarında en iyisi Tiago Santos gibi bence, Benfica'nın bu denli istemesi ancak tazminat sebebiyle almaması özellikle çok ısındırıyor beni, oynadığı lig itibariyle Singo'da hemen arkasına ikinci adayım. Sence hangisi daha iyi ve daha faydalı olur, izlediysen detaylı yazar mısın tarzları hakkında vs.
Valla Santos'u hic izlemedim ama videolarda yilan gibi

Singo'yu her izledigimde cok begendim. Bence inanilmaz bir herif o boy, o fizik, o hiz, o teknik gercekten ozel bir oyuncu olmaya aday. Ayrica kanatta git gel yapabilme konusunda da iclerinde en iyisi o

Emil Holm'u da hic izlemedim ama onu da Juventus istiyormus, iyi bir referans. O da boyuna gore epey suratli ve istatistik profili de guzel

Singo > Santos > Holm derim ben, gerci Singo ve Holm daha zor bir ligde oynuyorlar onlarin oyle bir avantaji da var. Bunlardan herhangi biri gelse beni tatmin eder ama. Yalniz biz su an Boey'nin inanilmaz gucu ve eforuna cok muhtac bir oyun oynuyoruz, bunun ikamesi olabilecek en net oyuncu benim gozumde Singo. Tabii Santos gibi daha hucumcu ve teknik bir bek alip oyun tarzinda degisiklige gitmek de bir opsiyon

1686651755255.webp

Sakatlığı ciddiyse kötü oldu. Tam satma fırsatı vardı,seneye kalması bizim için kötü olur haziran 2025 kontratı bitecek seneye 1 yılı kalıyor elimiz güçlü olmaz. 6 ay sonra free imza attırabilecekken kimse 25 milyonları bayılmaz.

O yüzden bu sene 18-20 bandında ne dek getirdik satmalıyız

Sakatlığı ciddiyse kötü oldu. Tam satma fırsatı vardı,seneye kalması bizim için kötü olur haziran 2025 kontratı bitecek seneye 1 yılı kalıyor elimiz güçlü olmaz. 6 ay sonra free imza attırabilecekken kimse 25 milyonları bayılmaz.

O yüzden bu sene 18-20 bandında ne dek getirdik satmalıyız
Sözleşme uzatılır kalırsa.

Gitmiş diyorlar.Premier lig dedikoduları dönüyor inşallah iyi meblağdır 20 ve üzeri iyidir.

Geri
Üst Alt