- 21 Haziran 2011
- 27.107
- 7.270
- 2.238
Tam Arsenal'in aradığı adam 30 milyona satalım daha aşağısı olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende şahsen takımda kalmalarını istiyorum. Fakat biz ikinci bir luyindama vakasını yaşamamaliyiz. Değerini bulan kişiler ile en güzel şekilde ayrılıp, yerine kaliteden ödün vermeden transferlere devam etmeliyiz. Bu aslanlar gidecekleri yerde bile bizi temsil edecekler. Buda bize Koca bir artı kazandıracak. Ayrıca bu sene ve geçen sene Avrupa'da adımız yine yüksek sesle yankilaniyor. Buda gelecek yeni oyunclari ikna için harika oldu.vallahi boeyyide nelssonuda tutarim clde görmek isterim.
bu kadro zaten cok cok iyi, 10 nr dybala olur 8e renato sanchez, ve birtane sol bek guerreiro olabilir. bitti gitti.
Ben boey yerine gelebilecek aynı kalitede bir sağ bek bilmiyorum. Umarım vardır öyle biri ve alabiliriz. Alabileceksek zaten gitsinBende şahsen takımda kalmalarını istiyorum. Fakat biz ikinci bir luyindama vakasını yaşamamaliyiz. Değerini bulan kişiler ile en güzel şekilde ayrılıp, yerine kaliteden ödün vermeden transferlere devam etmeliyiz. Bu aslanlar gidecekleri yerde bile bizi temsil edecekler. Buda bize Koca bir artı kazandıracak. Ayrıca bu sene ve geçen sene Avrupa'da adımız yine yüksek sesle yankilaniyor. Buda gelecek yeni oyunclari ikna için harika oldu.
Vallaha boey gibi biri olduğunu da bizde bilmiyorduk renktas. Birde takimiza katıldı. İyi bir arastirma ile bence bulabiliriz. Birazda sabır gerek tabikiBen boey yerine gelebilecek aynı kalitede bir sağ bek bilmiyorum. Umarım vardır öyle biri ve alabiliriz. Alabileceksek zaten gitsin
Katılıyorum torrent dönemindeki 3-5 maç kötü oynamıştı onun dışında özellikle a.l. maçlarında gayet iyiydi marsilya deplasmani, barca maçları falan.Bu arada boey ilk geldiği zamanlarda da buna yakın bir performansı vardi. Hele k Marsilya maçında heriflerin içinden geçmişti. Yolu ve bahtı açık olsun aslan pqrcasinin
Ben boey yerine gelebilecek aynı kalitede bir sağ bek bilmiyorum. Umarım vardır öyle biri ve alabiliriz. Alabileceksek zaten gitsin
Foruma göre hata yaptı diyelim ilk ucakla ülkesine gönderilmeli formsuz diyelim anadolu oyuncusuVardir da biz gereken zamani verecek miyiz asil mevzu bu
Boeyi az kalsin satiyorduk mesela
Satılmazsa kontratı uzatılmalı, yoksa bir sene sözleşmesi kalıyor
Bence de gidecek, gitmek istemesi de çok doğalO yüzden satilmali, herif bonservisi eline almak varken neden uzatsin ?