#93 Sacha Boey

Sacha Boey..
FxsbxZGWYAUd1M-

vallahi boeyyide nelssonuda tutarim clde görmek isterim.

bu kadro zaten cok cok iyi, 10 nr dybala olur 8e renato sanchez, ve birtane sol bek guerreiro olabilir. bitti gitti.
Bende şahsen takımda kalmalarını istiyorum. Fakat biz ikinci bir luyindama vakasını yaşamamaliyiz. Değerini bulan kişiler ile en güzel şekilde ayrılıp, yerine kaliteden ödün vermeden transferlere devam etmeliyiz. Bu aslanlar gidecekleri yerde bile bizi temsil edecekler. Buda bize Koca bir artı kazandıracak. Ayrıca bu sene ve geçen sene Avrupa'da adımız yine yüksek sesle yankilaniyor. Buda gelecek yeni oyunclari ikna için harika oldu.

Bende şahsen takımda kalmalarını istiyorum. Fakat biz ikinci bir luyindama vakasını yaşamamaliyiz. Değerini bulan kişiler ile en güzel şekilde ayrılıp, yerine kaliteden ödün vermeden transferlere devam etmeliyiz. Bu aslanlar gidecekleri yerde bile bizi temsil edecekler. Buda bize Koca bir artı kazandıracak. Ayrıca bu sene ve geçen sene Avrupa'da adımız yine yüksek sesle yankilaniyor. Buda gelecek yeni oyunclari ikna için harika oldu.
Ben boey yerine gelebilecek aynı kalitede bir sağ bek bilmiyorum. Umarım vardır öyle biri ve alabiliriz. Alabileceksek zaten gitsin

Ben boey yerine gelebilecek aynı kalitede bir sağ bek bilmiyorum. Umarım vardır öyle biri ve alabiliriz. Alabileceksek zaten gitsin
Vallaha boey gibi biri olduğunu da bizde bilmiyorduk renktas. Birde takimiza katıldı. İyi bir arastirma ile bence bulabiliriz. Birazda sabır gerek tabiki

Rashica-Boey-Nelson tarafı o kadar üst seviyede oynadı ki bir-iki maç haricinde rakipler o taraftan atak yapmak bile istemedi hep solumuza saldırdı. Bu üçlü tamamen olmayacak yüksek ihtimalle ve çok büyük bir sorun bizi bekliyor.

Bu arada boey ilk geldiği zamanlarda da buna yakın bir performansı vardi. Hele k Marsilya maçında heriflerin içinden geçmişti. Yolu ve bahtı açık olsun aslan pqrcasinin
Katılıyorum torrent dönemindeki 3-5 maç kötü oynamıştı onun dışında özellikle a.l. maçlarında gayet iyiydi marsilya deplasmani, barca maçları falan.

25'e satıldığı bir senaryoda muhtemelen yerli olarak Mert Müldür ek olarak yabancı potansiyelli bir sağ bek daha alırız Tiago Santos tarzı veya 25 26 yaşlarında piyasası olan biri de alınabilir. Dubois'nın da yolcu olacağını düşünüyorum bu transfer döneminde. Bakalım neler yaşanacak

Bu adamı kime benzetiyorum diye düşünüyodum aklıma geldi bu adam bildiğin sağ bekin Haalandı la.Onun rakip stoperler üzerine kurduğu dominasyonu bu da rakip kanatlara karşı kuruyo

O yüzden satilmali, herif bonservisi eline almak varken neden uzatsin ?
Bence de gidecek, gitmek istemesi de çok doğal

Nelsson'u mesela tutsak tutarız, ancak ona da geçen sezon kolaylık sözü vermişken şimdi önünü açmak güzel olur

Yoksa gençlerimizi iyi tekliflere rağmen hapseden bir kulüp imajı çizersek ileride gelecek gençleri zor ikna ederiz

Geri
Üst Alt